Followers

Tuesday, November 15, 2011

PEELING MILK CREAM

Assalamualaikum w.b.t



Seperti yg saya janjikannnnnnnnnnn


tadaaaaaaaaaaaa!! :P

hahahaa...tetibe..
*MOTIF*


first of all i'm gonna say sorryyyyyyyyyy


kerana.......


akan mengUPLOAD pic yg maybe sgt menjengkelkan hati beserta muka dlm keadaan yg sgttt tak menyelerakan..T___T

saya tak tau mcm mn nak share peeling milk ni kalau tak tepek kat muka. nanti ada org kata saya tipu dan just nak promote product.
uhuks..
sedihhhh~

saya takkan sebarang2 share product yg saya tak pernah try & terus promote dkt org.
nnt tak pasal2 org ikut apa sy advise pastu muka makin terukkk
sy juga dipersalahkan.....
>.....<

ok takmo membebel panjang2.
just straight forward.



niela cream peeling milk yg saya nak promoteeeee tuh.
Actually saya baruuuuu sgt pakai.. almost 2months maybe after raya :)


You can see & read yourself rite? ;p

korang amik dalam kuantiti yg sedang2, not too little or too many :)
sedang2 elok ye :)
sy haruslah berjimat sebab mahal T__T
miahahahha
kalau ikutkan bau die yg sgt enakkkk dan lazatt dimakan2
T___T
nak je letak banyak2...
uhuks




T_________________T
muka saya agak buruk disini.
maaf ye..
abaikan..
just nak kornag focus pada yg biji2 putih2 tu..
nampak tak nampak tak?
*jgn tgk my mole..ofcourse paling clear than others*
*dushhhhhhhhhhhhh*

terhasilnye mcm putih sabut itu once korang dap kan kat muka korang korang just sapu smoothly ok.
jgn KASAR² , nnt muka korang melecet plus merah² ...
ia menyakitkan bukan?
muka kita haruslah dibelai kan kan..
just massage your face ( your forehead, cheek, chin ) slowly
maka akan terhasilnya putih sabut mcm tu..
see the example picture :)
itu adalah sel² mati kulit kita yg terkumpul kat dalam kulit.

Kulit kita selalu terdedah dgn panas,habuk,hujan dan mcm2 la virus di luar kan? makanya segala kotoran akn terperap dalam kulit kita secara kita tak sedar,
dat's y la kulit kita akan KUSAM,jeragat,jerawat,gelap dan macam2 lagi.
itu semua akan terjadi bila mana kita tak eprnah nak jaga kulit kita secara proper.

notla proper sgt ponkan.
but as long as we have cleanser,toner,moisturizing it is enough for basic daily routine :)
cukup korang jaga mcm tu pon actually dah cukup :)
kulit kita kenala jaga kan.sebab bila umur makin emningkat dah payah sebab byk2 sel2 da tak function.
haha..boleh tak cmm tuh? ;p

tak kirala product apa yg korang pakai , mahal atau murah as long as kalau ia sesuai sgt dgn kulit kita. kita just maintain, tak eprlu hanya kerana kita tgk org tu pakai product tu kita pon nak mencuba, at the end tak serasi dgn kulit kita,
dah susah kan? salah siapa? salah diri sendiri kan???

actually peeling ada advantages & disadvantages for our skin
ia PERLU tetapi TIDAK boleh SELALU ataupun terlalu KERAP
kerana ia akan menghakis kulit kita dan lama kelamaan akan menjadi nipis dan semakin nipis.
mahu dibuatnya, bila pegang sikit terus keluar darah..
eyuuuwwww...
ngilukan T_T

takmola mcm gitu..
korang pandai2 agak2 bila dan harus diguna.
kalau mcm saya saya akan buat seminggu 2x :)

tapi kadang2 terskip juga..sebab bila dah penat, busy...
letey kan...dpt bantal, comforter mmg hanyuttttttttttt~ takdenya masker peeling cream tomato bagai..wakakakaka

this is among of my favourite product that i can suggest to all of you.


DEEP WHITENING PEELING CREAM
MILK

efficacy: It include milk essence, proteinwhiten & moisturizing factor and various vitamin. Property suavity, none stimulation skin. Availability dispel aging cells and horniness on the face. Decompose sedimentation melanin,ameliorate the status of dark and yellow skin. Supplement skin nourishment and aqua. Accelerate cell metabolism, make you doubleto feel cleanly and moisten,whiten and possession flexbility,delicate and smoothness.

- ikhsan dr product ini-


Use : days for sub-two, first shall face wetness, and wield the product gently,knead then wash with theclear water...1-2 times a week.



* product nie dari hong kong & dijamin HALAL. ia mmg berasaskan SUSU semata.
i am falling in love with this product coz of the smell.*

Si Dia pon sukeee sgt2 dgn product nie bila test di permukaan tgn sendiri..kekeke..die terus sik cium2 tangan bau sedap cmm nak makan then dia rs kulit die lembutt sgt berbanding tgn sebelah..:)

stock limited. saya hanya amik 4kotak disebabkan utk testing market :)
alhamdulilah 2kotak dah di booked before sy publish :)

so kalau kronag ebrminat boleh directly pm sy, email sy ataupon bbm sy :)

harga sekotak rm 50 including postage :)



muka selepas pakai peeling cream dan baru dicuci.
T_T
muka sgt bolattt
@_@

till then,
nye~

6 comments:

selipar buruk said...

anne pon ada beli jugak..tapi xpenah guna kat muka.boleh eh? huhu

BLADE EDGE said...

assalam dik..

aik? menyorok di sebalik produk? :-)

gegurlpink said...

Nk pin bbm..senang nk order brg

MuTiaMiD said...

Assalam...cik amoi...cik mid nk order 2 leh..tp cmner ye...tolg tergkn kat cik mid ye... :)

Amoi Heaxa said...

email ye amoiheaxa@gmail.com

Sweet Emotion said...

masih ada lg ke?