Followers

Friday, October 5, 2012

Testimonial Customer & Saya

Assalamualaikum w.b.t


Seperti semua sedia tahu kan amoi memang pakai product A-dha kan? Dan ramai bertanya akan keberkesannya pada amoi dan ramai juga bertanya selamat or takde effect ke if pakai dan bla bla bla bla....

Amoi dah lama nak buat testi customer yang menyatakan rasa kepuasan selepas memakai.ramai juga yang message amoi tp amoi just conversation antara kami.Ada terfikir boleh jadi testimonial nie.tapi disebabkan terlalu busy sampailah dah nak akhir tahun nie.

Ramai tak pernah dgr apa tu product A-dha? tak pernah dgr pon ?Elok ke?die macam product penglupasan yg lain ke? Die mengelupas ke? Banyak sangat persoalan yang ditanya. for surela kan? Kita sebelum nak memakai sesuatu product kita memang memerlukan info yang betul tepat & cukup. Bukan sebarangan kan? Dahla nak melabur modal tu satu hal? Nie mcm nak bertaruh "try&error* kat muka sendiri lagi kan?
Kalau serasi dgn kulit alhamdulilah akan menjadi dan for sure amoi orang paling ahppy kerana dapat share dan bg semua wanita kat luar sana rasa apa yang amoi rasa :) ak share tips kecantikan tu tidaklah amoi expert kerana amoi pun masih cetek ilmu so apa yang amoi mampu if orang tanya itu ini hanyalah share product yang betul-betul sesuai & buat amoi puas hati sangat-sangat lah! ^_^

Dan bermula dari kalangan rapat-rapat je yang tgk akan perubahan kulit amoi.yang selalu berjumpa dgn amoi semua of course lah family kan? dan juga kawan-kawan rapat yang selalu jumpa dan cong ceng sama-sama. Dan dari situlah juga mereka menjadi testimonial amoi. yela tak semestinya serasi dan sesuai dengan kulit amoi dengan kulit orang lain pun sesuai kan ;)

Dan amoi tergerak nak buat testimonial bila mana ada pihak yang tak bertanggungjawab mengambil gambar amoi dan membuat testimonial dia kononnya amoi adalah customer setia die dan membeli dgnya. Ouch. sentap mak noks..yela tetibe orang gunakan gambar dan testimonial amoi kat blog sebagai kesenangan dia? How you dare??cannot like that.not nice ok....kita mencari rezeki biar dari sumber yg halal. thanks yang baik sangat bagi info link tu dekat amoi.if not memang amoi tak tahu.

So untuk mengelakkan penipuan si polan nie amoi nekad untuk buat testimonial sendiri dna customer sendiri. tapi tak dpt nak retrieve balik yang alma2 dari awal tahun. yela amoi pakai dari tahun lepas juga kan so bila dah nak masuk akhir tahun 2012 baru terhegeh2 kan? haha.Oh my bad..


Oklah takmo cakap panjang-panjang lagi. so now we proceed for testimonial customer ;) cikidaouttttttt~



Pic kiri - sebelum pakai adha Dan bersama foundation makeup semua :)
Pic kanan muka hanya pakai celak mata dan krim Adha sahaja :) selepas pengunaan Adha 5bulan ♥

Sis nk bg testimoni. .. Pic sebelum inner yellow tu xpki pape pn time ni mmg xjge muke ank msk wad dlm bulan 4 hari tu .. Yg sebelah skrg xpki sbrg bedak time ni just cream siang jer.. pas 4bln pki Adha set pink. Start pki adha set bulan 29 mei 2012... Tq amoiii ♥



PIC CUSTOMER KIRI ATAS SEBELUM MEMAKAI ADHA DAN KANAN ATAS SELEPAS MEMAKAI ADHA & TAK MAKEUP LANGSUNG.
PIC YANG BAWAH DUA2 SELEPAS 5BULAN MEMAKAI ADHA DAN MAKEUP NIPIS SAHAJA ^_^

 PIC CUSTOMER SELEPAS MEMAKAI ADHA

PIC BELAH KIRI CUSTOMER MAKEUP NAMPAK SMOOTH JE SELEPAS SEBULAN MEMAKAI ADHA / SEBELAH KANAN TAK PUT ANY MAKEUP THEN KULIT STILL SEKATA DAN CANTIK SELEPAS 3BULAN MEMAKAI ADHA


 nIE PIC KUNUNYA ZAMAN MUDA REMAJA MASA UMUR BELASAN LAGI.YELA TAK RETI NAK MELAWA SANGAT PLUS MANA ADA DUIT SENDIRI NAK BELI PENJAGAAN RAPI KAN?HIKSS~

NIE PIC 5BULAN SELEPAS MEMAKAI ADHA DAN INI AMOI TAK PAKAI APA-APA LANGSUNG KAT MUKA.
 NIE MASA NAK SHOOT TUDUNG DAN SELEPAS SETAHUN PEMAKAIAN ADHA.
AMOI JUST PAKAI SERUM KRIM SIANG ADHA DAN EYEBROW CELAK MATA EYELINER EYESHADOW BROWN EYELINER WHITE UTK BAWAH MATA CONTACT LENSE DAN TONY TINT KAT PIPI SIKIT & BIBIR TETAPI TAK MEMAKAI FOUNDATION ATAUPUN COMPACT ^_^
NIE PIC TERLATEST JUGALAH 2BULAN LEPAS TAK SILAP.LUPA DAH MASA NIE PERGI WEDDING MEMBE EN APEQ. MASA NIE AMOI TAK PAKAI ANY FOUNDATION DAN COMPACT POWDER AMOI JUST PAKAI EYEBROW EYELINER EYESHADOW EYELINER WHITE MASCARA TONY TINT ^_^


Ada yang tak percaya dan cakap amoi edit kulit muka masing2. Amoi tak edit pun just letak watermark & lighting brigthen ^_^ dan kulit customer tuh semua memang tak di edit :)

Just for sharing beauty without makeup yang tebal dan sarat ^_^
Kulit bebas dan jarang-jarang makeup lagi best kan :)



♥ Produk ini diasaskan dari bahan-bahan dari herbal yang tidak mengandungi camical dan bebas dari hidrokunen..miliki kulit BERSIH, SEGAR, LICIN, MULUS, GEBU, CERAH BERSERI tanpa sebarang make up dgn A-Dha skincare yg superrr awesome ♥ 


Cara penggunaan :




Untuk order boleh contact di email amoi ye amoiheaxa@gmail.com jangan comment here for order memang amoi tak dpt reply :) 

Just sharing what best of this product for us.


Till Then , Wassalam 

18 comments:

farahd101 said...

akak, berapa set ni?

boni kacak said...

teringin pulak nak cuba.haha.

Anonymous said...

berapa harga nye moi ?

iffah imani said...

rm berapa yer satu set?

iffah imani said...

rm berapa yer satu set?

Nur Azida Azuddin said...

Salam amoi..i br dpt serum a-dha 2 days ago...ur assistant yg settlekan my order thru ur email. Ni kali ke 2 i guna serum a-dha. Packaging mmg sama. Tp bile i pakai i noticed bau n texture lain sgt dr yg first one i pakai...can u gv me a good reason for that???? I baru habiskan my 1st bottle pg td so mmg i know d 2nd bottle is totally different. In fact kepala pum botol pun rosak so i kena celup manually.. I tak berani nak continue pakai takut jd horror plak skin i karang

Anonymous said...

tak silap saya, serum adha dia ada mixture of vit c and collagen.. utk pengetahuan anda, vit c sangat sensitif kerana ia mudah dioksidakan.. sbb itulah botolnya berwarna hitam untuk mengelakkan berlakunya pengoksidaan yg boleh mengurangkan lagi kesannya.. saya seorang saintis dan saya biasa lihat vit c di dalam lab (yg ni yg pure) dijaga dan digunakan dgn sgt berhati2.. nasihat saya, jika botol serum tu dah pecah/rosak dan boleh mengakibatkan serum didlm terdedah kepada sekeliling, lebih baik ditukarkan kpd yg baru.. ini utk mengelakkan contamination kpd serum.. tidak selamat di gunakan..

Salwati Sapei said...

salam adik amoi, BW here..sis sedang mengsurvey testimoni2 adha skincare nie coz sis nak try product ni, mestilah nak siasat dlm2 kan..hehe, anyway good info & bnyk membantu sis..;)

Zara Erlyna said...

Hai sis, nak tny a-dha skin care ni sesuai tak dengan ibu mengandung...? Tq

Zara Erlyna said...

Hai sis, nak tny a-dha skin care ni sesuai tak dengan ibu mengandung...? Tq

cik sunshine said...

hai..boleh x saya nk copy ur testimoni... hope sngt2 awk benarkan..

Amoi Heaxa said...

maaf ye cik sunshine kami tak benarkan untuk and copy our testimonial TQ DEAR

cik sunshine said...

oke.. tq coz reply..tp i tgk ad je yang gna testimoni u..coz i jumpa owner nye..2 i nk minta kbnaran dulu..oke..tq

Anonymous said...

Kalau umur 17 tahun guna boleh ke? Saya nak tanya je :) thank you :)

Anonymous said...

Kalau umur 17 tahun boleh guna ke?

Anonymous said...

sis amoi..umo 18 blh pkai ke ye?

Anonymous said...

Ada x yg pkai awal2 muka merenyam gatal n merah2 skit?coz muka sy jadi cam gitu..lama2 ok ke x nnt?..tkut nk continue..camne yer?

Anonymous said...

Muka sy pun jd cmgitu after 3weeks guna..mula2 ok..muka licin..lps 3minggu jd memerah n gtal2..cmner ye..skunk tgh stop jap dua2 krim..pkai sabun jer..uwaaa..nk continue ke apa?help me..