Followers

Monday, September 3, 2012

September

Assalamualaikum w.b.t


September sudahh.......


wuwuwuuwuwu



kenapa rasa masa berlalu terlalu pantas tanpa rasa pon walau sesaat.


Bila masa makin hampir dan hampir perasaan cuak tuh makin ketara kot. sobs sobs..memang begitu ye? Nerves tu takdelah lagi.Amoi just cuak takut "bolehke jadi Isteri Mithali" "harap Majlis berjalan dgn lancar" Dua benda ini yang amoi takut sangat-sangat.


 Doa dari korang semua "kawan-kawan & customer amoi amat-amat amoi hargai....doakan semuanya berjalan lancar & selamat ye.


Insya Allah ada rezeki lebey amoi akan jemput untuk korang datang ye kat Kluang Johor.kampung amoi ^_^

Awal bulan 10 amoi akan start edar kad kawen. pada yang nanti amoi terlupa or terlepas pandang nanti amoi nak mohon maaf awal-awal.Bila dah banyak sangat listing kadang-kadang dalam kepala nie dah blank tak ley pk apa da.hehehe

Doakan ye kawan-kawan. Doa yang baik-baik.

Amoi tahu ramai "stalker" yang membenci tuh menyampah je.tapi to those stalker amoi tak gambil tahu or ganggu baik hidup korang dan amoi rasa korang pon tak perlu ganggu  or ambil tahu pasal LIFE amoi. Everything is zero. For me past is past. But if rasa nak berdendam lagi itu hak korang. My new life will begun...

Zaman kanak-kanak remaja remaja cong ceng cong ceng dah berlalu. More to focus now is to Build up my own business & my family....

Bukan nak berlagak or berlaku baik tapi sampai bila kita nak duduk di takuk lama bukan? Pandai berkata-kata manis or hanya pandai berlaku baik bagi amoi lebih baik dari langsung tak pernah ada inisiatif untuk memajukan diri dan mengubah diri dari satu tahap ke tahap yang seterusnya.

Enough for this.


Kalau kita sentiasa mendoakan kebaikan untuk orang 10 kebaikan akan datang pada kita. Insya Allah.



" Permudahkan urusan nan satu ini tuhan....Berikan kami kesihatan yang sempurna,umur yang panjang,rezeki yang diberkati dan kemudahan dalam menguruskan Majlis kami. Tetapkan hati kami,Utuhkan kasih sayang & Kesetiaan & Kejujuran antara kami,Jauhkan dari perbuatan "kurafat" manusia..."

Semoga Perkahwinan yang bakal dibina akan berkekalan hingga "JANNAH"

Wassalam.





8 comments:

nhana fnd said...

tahniah amoi~~ dup dap dup x? hihi

Cik Anis said...

insyaallah dipermudahkan segala urusan :)

Tooti the tooth said...

congrtas sis.semoga segala-galanya berjalan dengan lancar :)

boni kacak said...

saya doakan agar segalnya2 berjalan lancar buat awak ye. dan semoga berbahgia hinggalah ke akhir hayat. amin..

fifie said...

InsyaAllah amoi. Allah akan permudahkan setiap yang apa yang baik yang hambanya akan lakukan.

Ai Noraida said...

semoge berkekalan hinggan ke syurga :)

Ai Noraida said...

semoge berkekalan hinggan ke syurga :)

nik ros said...

tahniah..moga urusan berjalan lancar. amoi asl kluang yea.satu tempat la ngan husband akak.dia kat simpang renggam, kluang :)