Followers

Thursday, September 20, 2012

Dilema memilih Bunting?

Assalamualaikum w.b.t


Dalam dilema memilih bunting mana yang sesuai? Dapat 2free bunting but satu design je boleh pilih. >.< sukarnya membuat pilihan.amoi paling tak suka nak kene buat pilihan tau >.<


Nie Bunting pertama.
Amoi rasa nie okela sebab nampak muka bakal pengantin kan? 
 

 En tunang suka sangat yang ini? amoi pun oke je nampak different lain dari lain? tapi bila tenung lama-lama macam sedang bergado pun ye juga? =_=" then tak nampak muka pengantin.uhuks~
Amoi paling tersuka gambar ini. Dari sebelum jadi bunting dan masa pre wedding tu dapat shoot nie je terus cakap nie buat bunting comel nie.auwww ~_~. tapi tak nampak muka juga?


aloooo~ help me? macam mana nak buat keputusan nie.
tak suka la bila kene memilih.hiks~
sebab rasa macam nak semua je buat bunting.
pleaseeee
*kelip-kelip mata*





15 comments:

Rina Ellisa said...

yang first tu cantik!!~ :P

wawa syaida said...

cantik yg 3rd tu...yg 1st pun cantik jugak...huhu 2-2 cantik

fifie said...

Fie suka yang first dengan ketiga. Nak romantik sikit pilih yang ketiga. huhu

Anis Xora said...

Sye suke yg 1st tu amoi..tanteq tertarik..hehe

Didie said...

mmg suwit betullah....cumel!

Cik Rad said...

rad suka yg first tu.. comei je nmpk muka pengantin ni.. ^_^

izyantyPersonalTaste said...

yg first cantik sebab nampak muka, senang org nak cam dtg nanti he3..

abdooss said...

No. 1 is the best! :)

MissNaja said...

kak amoi...y 1st tu la..comey je..hehe

Nor Aini said...

Amoi, pilihla bunting no 3 tuh. sweet sgt tau ^_^

Khalilah MNor said...

choose the first one, sis~!

Anonymous said...

yg 1st cantik..org dtg snang nk cam..ble muka akak yang cantik tu jelas trpapar,nnt mesti org tercari2 akak mse diorang dtg wedding nnt..msti diorang xsbar2 tunggu ktibaan pengantin..yg 3rd pun cntik,romantik tp x clear muka pengantin..huhu..

Anonymous said...

yg 1st cantik..org dtg snang nk cam..ble muka akak yang cantik tu jelas trpapar,nnt mesti org tercari2 akak mse diorang dtg wedding nnt..msti diorang xsbar2 tunggu ktibaan pengantin..yg 3rd pun cntik,romantik tp x clear muka pengantin..huhu..

Fazryn Hisham said...

No 2 sangat cool !

Fazryn Hisham said...

No 2 cool !