Followers

Tuesday, September 11, 2012

Sambungan entryyyyy yang ditungguuuuuu

Assalamualaikum w.b.t


Wah kemain ramai tunggu entryyyy nie ey. Semua tak sabar tgk betapa huduhnya amoi dulu.huwaaaaaaaaaaaaaaa kejamnya korang.

Sebelum amoi upload....promise jgn gelak dan kutuk.kutuk diam2 dalam hati tak kisa.seyes amoi huduh giler dulu =_='

Yela amoi nie orang kampung mana pandai bergaya plus bukan senang nak dapat duit untuk beli baju cecantik plus nak beli brg kecantikan kan.especially kita student je.duit nan hado dpt pinjaman mara kan?huhuhu...pakaila brg yg nan hado juga.tak reti nak jaga sangat kan.tu kusam semacam plus masa belajar amoi kemain gemoks dahla hitam gemoks.muka kusam.perghhhhh sampai mcm tu huduhnya amoi. korang dah bole bayangakn ok.bukan cakap kosong or sesuka hatiii tp seyesly ..>.<

Actually byk sgt picture muka sebelum pakai product2 yang terbaik yang amoi jual nie. tapi banyak free hair. so amoi rasa tak perlula amoi upload semua plus korang pun sesodap rs kutuk amoi.huwaaa sobs sobs.

So mana yang ada je hockey.


 Nie masa college ada program anak angkat kemain haku berpakai warna warni.ada tarian zapin.maklumla. :P hahahahah tgk gemok lebar alam muka plus hitam kan.
 see nampak tak kehitaman,kekusaman kegemukan dan semuanya ke ke ke la... >.<

sobs sobs sobs.......>.<

mak aihhhh siapa gemuk sanad disituuuuuuuuuuuuuuuuu =_="





hahhhhhhhhhh puas hati uols semua?? kemain tak menyabor ye semua. see amoi dah cakap amoi dulu kusam gelap skit plus gemok ..>.<


ala standardla kan zaman budak2 :p amsa nie baru umur belas2.heheheh.mudanyaaaa sayaaaa....now bila dah bekerja ada duit barulah pandai sikitkan ;p orang kata apa baru kenal dunia kecantikan gituu ;p


Alhamdulilah dulu memang takde masalah kulit tapi itulah seperti yg dilihat...takde sapa sudi nak berkenalan dgn amoi...kawan pun takmo yelah siapalah kita budak kampung.sebaiklah en apeq sudi kat amoi sampailah sekarang almost 6years =') n lagi 2bulan bakal jd isteri dia....Alhamdulilah =')

Anyway if korang berminat dengan apa yang amoi jual boleh je laju2 inbox amoi ok. n email amoi :)
so far apa amoi pakai amoi share & amoi jual .


 Muka org bakal jadi pengantin memang sihat kan.haha.dah selebar pinggan. >.<"
dengan adik-adik UNIKL =') they all semua bestttttttt :)


8 comments:

boni kacak said...

beza gila dengan sekarang, sekarang ni cantik betul...

MiSs FaazLeeNz said...

dulu dalam proses nak dewasa sis...skang sangat3 lawa..adore u sis amoi..^_^

Anonymous said...

kak amoi lahir tahun brape ye? skg umur da bape? hehehe

Amoi Heaxa said...

anon : 1986 :)

miss: hahaha budak2 kan dik umur pn lepas spm.hahah huduh sungguh.memaluuu >.<

Hazwani said...

Apa pun okay je la sis amoi...dari dulu smp skrg tetap maintain kecomelan...seyes! :)

Anonymous said...

kak amoi..sya pon mcm akak..xde mslah ape kulit ni..cuma muka senang burn lah..huhuhu..bole tlog suggest kan produk yg bole cerah mcm kak amoi x??dulu kecik2 putih jer..huwaaa...plz help me..cm ne kak amoi bole cerah?

Anonymous said...

salam sis amoi. nk mintak sumthing ley x? hehe sis cite la dlm blog ttg education sis blaja dlu amik ape then cmne start kerja smpi la skg da jd businesswoman hehe. nk tau gak sejarah sis time muda2 dlu zaman belaja kan. skg da nk jd bini org da so cite benda2 tu sume msti mngimbau nostalgia nnti hehe

Ai Noraida said...

lainnye skang n dulu , makan ubat ke diet sis ?