Followers

Tuesday, July 17, 2012

Terpaling suke

Assalamualaikum w.b.t


Takde Motippp tapi suka sangat dengan cover cd dari photographer Asbesstos-Photography . Toceyyyyyyy en kudinnn  ^_______^.

Now feeling feeling mcm filem pulak bila banyak kali tgk ;p . Terbaik sangatlah service En Kudin kita nie.


Nie Cover CD depan ^_^
Tajuk : Cinta batu belah batu bertangkup.


Nie cover untuk Disc 2 haaaaaaaaaaaaa kauuu hadooo? hahaha style la suke giler pic nie.
motippp puji pic sendiri.
>.<
 
Nie Cover Disc 1.
Kunun-kunun kami feeling ala-ala SchaAwal.
Actually under palnning uols.
tetibe dapat effect cenggini memeyyyy la syiokkkk .
ngeh ngeh ngeh
Tq again mr kudin.

 Cover Disc Untuk Belakang

So berkenan atau berminat terus je terjah en kudin kita ok di page or website die
^_^


Memang dielah officially photographer for wedding saya yang sederhana je nanti :)


Tata.

3 comments:

asbesstos said...

biar sederhana janji meriah :) insyallah kita semua pastikan tu hehe.

onie said...

mak aiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, cantik dan kacak dan pehhhhhhhhhh! service en.kudin memang baguih :D

fifie said...

Baju tu cantik sangatttttt :D