Followers

Monday, July 16, 2012

Pre Wedding ( Apeq+Amoi)

Assalamualaikum

Hari tu amoi ada upload satu pic amoi pre wedd kan :) jom amoi share a few pictures :)

Semua nie berlaku nie Melaka Bandaraya Bersejarah ^_^ kenapa amoi pilih destinasi tu? actually banyak planning sebenarnya.konon-konon planning nak buat kat sawah padi memang en apeq nak ala-ala old school punye kan.tapi kebetulan ramai tentera-tentera nak ikut so kami ikut majoriti.bandar melaka pon not bad kan? penuh dengan cerita & sejarah.So pada mulanya planning amoi nak pakai baju kurung ala-ala kampung polos tu terpaksalah bertukar sebab tak sesuai pakai dekat bangunan bersejarah lama melaka. yang sesuai kebaya nyonyaaa ^_^. lagi nice bila pakai dengan kain batik kan? tapi kerana agak menjolok mata so amoi decide utk pakai dengan maxi skirt sahaja^_^ . Kebetulan baju en apeq kotak2 merah biru so ngam sangatla ^_^

Kami bergerak ke melaka pada sabtu pagi.Amoi bergegas pergi Drop by amik si zoralalallala dengan mommynya dan bergegas pergi melaka.Actually planning nak buat petang memandangkan semua nak dtg petang kan.Sampai melaka tujuan amoi memang nak menyinggah ke majlis persandingan blogger famous amos tu Adik Irine Nadia Marcello. Memang agak sesat ok. Sampai je di tempat pengantin kami makan-makan ( sebab dha takde orang sgt dah petang sgt kami sampai ) tapi tak sangka masih ada lagi muka familiar yang dapat dikesan seperti belle yahya,fatin liyana, adik comel  lyana hisham.terjumpe La dolce Azila, dan ramai lagiii.maaf tak ingat nama >.<. Amoi dalam keadaan tergesa-gesa nak pergi shooting memang tak sempat nak bergambar dgn sesiapa.sempat salam irine atas pelamin dan tatata....huhu sedih ..>.<

Then balik dari majlis terus laju-laju menuju destinasi homestay.berjanji dgn semua akan berjumpe di homestay.oke sesat juga cari homestay terus sudahnya sampai petang juga terus cancel buat photoshoot petang sabtu dan kami decide utk postpon pada keesokan paginya.so terus rehat2 makan dan balik tido sbb masing2 letey.haha

Erk amoi rasa takmola cite panjang-panjang.Tujuan asal nak nyelit beberapa gambar je. Dah terlupa diri pulak :p oke jommm cikidaaaouutt~













Nie tentera-tentera amoi.hiks :p
Thanks korang ;')
sayang korang AMAT-AMAT.

All these pictures credit to Asbesstos-Photography :)
so if korang nak guna khidmat dia boleh terus pergi apge die oke ^_^
Perkhidmatan terbaik diberikan ^_^


Doakan segalanya berjalan lancar ye ;')


11 comments:

c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf yea mengganggu . Nak minta toong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

iffah imani said...

cantik nya pandai amoi padan kan baju kebaya tu..trus jatuh cinta dengan warna merah oh tidak..terlalu cantik...

nik rosmawati said...

cantiknya semua gambar.
suka tgk kebaya amoi tu :)

Tasnim Zaharee said...

Cantik la :)

Cik Anis said...

canti la kak moi and abg apex hehehe

Sweet Emotion said...

Wah amoi!! sgt gojes la kamu..

Amoi Heaxa said...

iffah : tq iffah :) men hentam je iffah :) sbb nak pakai kain batik sepsi sgt :) so nie lebih match dgn mr apeq :)

nik : tq nik :))

tasnim : tq dear tasnim :)

cik anis : tq dearrr anis :)

sweet emotion : tq tq kamu :)

Cik Eka said...

cantiknyer kak amoi..suka tengok..sweet je tau

Ain Syafieqa said...

nice pic..tengok depan2 lagi cantik..nak kulit licin cam amoi..

fifie said...

Eeeeee, cantik sangat sangat awak nie Amoi. Untung la encik apeq. Hehe. Btw maxi skirt tu cantik jugak, sangat soft dan flowy.

Anonymous said...

salam...kak amoi..ana nak tanye pasal skirt tu cantik laaa..bli kat mane ea dear..