Followers

Tuesday, July 17, 2012

Beauty Product

Assalamualaikum w.b.t

Seperti semua tahu kan? amoi memang jual product kecantikan seperti supplement minuman COCOA COLLAGEN POWER PLUS ( amoi delaer sah utk area Bangi/Putrajaya/Kajang ) , Amoi jual tony tint yang merah-merahkan bibir :) ala-ala korean tu kan? :) amoi jual product Adha skincare dan now maoi nak buat penambahan item ^__^

suke tak suka tak??? :)

So lepas nie uols boleh order

TOMATOX
TONY TINT ( SMALL SIZE or BIG SIZE)
SOPHIE TINT  MAGIC ( BLUSHER )
COCOA COLLAGEN
SERUM or SET ADHA

directly kat amoi je oke :)




The best selling beauty tint ! Proven , tested , effective and less expensive!

A magic pink cream formulated with natural extracts making cheeks blush naturally in less than 1 minute after application
 The best selling beauty tint ! Proven , tested , effective and less expensive!

A magic pink cream formulated with natural extracts making cheeks blush naturally in less than 1 minute after application


Pakai nie selepas foundation dan sebelum tepek compact if uols jenis memang pakai coompact dap mcm biasa lepas letak sophie tint nie tetapi jangan tepek compact powder kat pp ok ok :) sbb nanti letey je pakai hilang blusher tu ^___~

barang kedua...
TONY MOLY tomatox

im selling only RM40 only Excluding Postage

market RM50

mask for brightening skin

very effective not only for face but the whole body :) :)


Tomatox
TONY MOLY TOMATOX
im selling only RM40 only Excluding Postage

market RM50

ini masker untuk memutihkan kulit, and melembutkan kulit ekstrak dr tomato.

sapu sekejap ja pun memg nampak kesan.



Tomato mask nie JANGAN dipakai hari-hari.uols duk ganyang hari-hari kat muka gara gara nak effective punye pasal cannot ok! :)
Masker memang hanya dipakai 2 3 kali seminggu sahaja bukan sental hari-hari ok :)

Amoi always pakai di tangan dan badan.hahahah sebab kawasan tgn selalu terdedah dgn panas kan.bawa kete.muka dah ada sunblock so dah memang ada perlindungan ^_^

Die memang effective for whole body ^_^


Seperti semua tahu amoi memang menjual tony tint lips. So sekarang nie Insyallah pada yang memang suke pakai banyak boleh beli yang besooooo :)

Harga Amoi jual RM25. Uols yang pernah pergi kiosk or shop tony moly sendiri pon tahu kan berapa price die :)
so berbaloi2 kan :)
amoi jual RM 25 Excluding postage



Nie yang small.amoi pakai small pon berbulan tahan sebab pakai sikit je die dah merah :)
yang ekcik 
RM 10 Excluding postage


Nie contoh cite cite korean kan gadis gadis mereka pakai cecomel je ^_^

siapa suka kpop? wahh mesti berangan nak juga bibir cam dorang kan?

Nie serum Vitamin C E dan Collagen ( Jika beli set die didatangkan sekali dalam set )

 Nie for the Whole Set Adha


 COCOA COLLAGEN POWER PLUS

Nie Satunya satunya minuman kesihatan dan untuk kecantikan yang amoi jual :)

Amoi for Dealer sah yang berdaftar Area Bangi/ Kajang/Putrajaya




So kalau berminat boleh email amoi directly ke amoiheaxa @ gmail.com untuk post or COD

Acc no boleh didapatkan terus di FORM amoi di Blog nie :)

Ada Button Form amoi sediakan ^_^

for currently stock amoi tgh tgu within dis week sampai.
memang hot sangat so cepat je habis :) untuk tony tint / sophie / tomatox

so siapa yang nak booking with payment dulu pon boleh
once stock sampai amoi terus pos.
DGN SYARAT BANK IN DAN FILL IN THE FORM k :)

Tomatox ada delay sikit barang maybe lambat sedikit :)
tapi boleh buat booking with payment dulu ye :)

Untuk Serum/Set Adha dan Cocoa Collagen insyallah so far semua ready stock :)

TATA





16 comments:

Anonymous said...

postage ke sabah brapa erk????

AmirahHafizi said...

"tony tint" 2 kering kn bibir x??form nye kt ne yee??=)

aiSkELim said...

nak booking utk tomatox n tony tint yerr..i will emel you later okes.hehe =)

Anonymous said...

Hye amoiiii.form die kat mne ek?

Anonymous said...

tak jmpe un butang form ..

Anonymous said...

tak jmpe un butang form ..

Anonymous said...

berapa harga for whole set adha ?? oh ya form dye kat mne ??

Anonymous said...

berapa harga for whole set adha ?? oh ya form dye kat mne ??

Anonymous said...

hye..........brpa hrga serum vita c tu??n brpa hrga set adha tu??xda hrga mcm mna nk oder..huhuhu

nor aishah said...

salam..nk tnye hrga tomatox tu including postage bpe?

Anonymous said...

Amoi bpe 1 set adha?

Anonymous said...

amoi,bpe hrge satu set adha?klu serum sahaja berape?

Anonymous said...

amoi..sya nk order tony tint tu..mcm mna nk order?
brapa harga tmsuk postage..
da brapa calour ea tony tint tu?

LoveyLia said...

amoi.. tony tint yg kecik tu ada lagi x?

LoveyLia said...

amoi, tony tint yg kecik tu ada lagi x?

Anonymous said...

amoi nak booking utk 1 set A-adha pink.I dah email you, tapi you tak rply.