Followers

Tuesday, July 5, 2011

berhabuk habuk

Assalamualaikum w.b.t

siannnn belog sy yg da berhabuk² ( sedang meniup² habuk nie T__T )







maaf sgt....






saya tak tau kenapa masa sgt mencemburui saya...






utk diri sendiri pon sy takde masa....





knp busy sgt nie?? T___T




kerja..kerja..kerja....




bile cuti sehari itula nak jumpe supplier & update shawl2 baru kat fb....


tau² da malam.......T__T

TsssskkkkK~




kenapa begini? sedar² umur pon da meningkat......huwaaaa~!!


nak spent masa dgn girldfriends pon sgt tak sempat......



mengapakah???





am i a BORING person......






sorry Guys........T__T




insyallah & insyallah sy akan update belog ye.....





bile saya berkesempatan....





jom..la bg idea nak suh saya buat entry apa lg....



insyallah sy akan cube buat utk korang² ♥



bg idea ye kawan²!
bye!


p/s : terima kasih sgt² pd yg sudi jd followers sy di blog sy yg tak semegah nie...unexpected..hanya dlm beberapa bulan tau² da 555 follower sy.....terima kasih byk² tak terhingga...
tak lupe juga pd silent reader ♥ sy tau korang ada menyinggah n juga membaca n meninggalkan comment...terima kasih my silent reader :)


syg korang ketat²!!



3 comments:

Cherrie Pie Sweety said...

btul kan yang? masa sangat mencemburui, hari keje memang dah sah-sah balik malam.. balik tuhla nak bungkus order customer, nak cek email. Kita ni busy wedding preparation lagi, nak amek astock & amek gambar pon tak sempat huhu, lama giler dah tak update :(

Amoi Heaxa said...

kan syg :( belum akwen..da kawen..lgla mcm mn kan....:(

hadjar.bam said...

rindu ngan entries sis ;)