Followers

Tuesday, July 5, 2011

bile malam sgt kesunyian

Assalamualaikum w.b.t


aduh...sumpah sy sendiri geli2 dgr tajuk entry sy...tp mengapa sy letak? 
T____T
sound like desprate housewife okey! 
tak sesuaii!!
haippppp~ 


sy sgt boring.
sy sgt sunyi.


hari2 duk buka lappy mengadap fb sgt membosankan.
di ofis juga selalu curi tulang mengadap fb????
24/7 fb?hari2 fb??


actually saya sgt sunyi kerana.........
















hari-hari





benda yg sama sy buat





bgn pagi.gosok gigi,mandi,solat,siap2...............




zroooooooooommmm pergi kerja.pastu tension hari2 merempuh jammmm yg akusendiri takpaham kenapa ko mesti nak jam hari2 T____T



layan hot fm pagi2.dgr celoteh dj,fafau,fbi,ej & pedatang baru yg semakin fofular usop wilchair




singgah pos office.pos brg customer.done



direct terus ke office.sampai trus mulakan kerja dgn hati yg sgt tenang + gumbira.sampai lompat2 bintang...( T___T ok fine saya sgt pembohong disini )


habis waktu bekerja.dating dgn jam lagi...deymmmm T__T sy sgt benci tp apakan daya itu yg harus sy jumpa dan tempuh hari2 yg bakal n sedang mendatang T__T

selalu buka radio or cd kuat2 nyanyi macam org hilang laki pastu bile kete depan bawa terkial or super duper sopan sy sgt stressss!! sampai saya selalu mengaplikasikan hon yg disediakan di stereng...( dah tu apa fungsi kalau hon disediakan tp tak pakai? am i rite? )

so mmg nasibla sesiapa yg kene penangan hon merdu sy okey!! kalah suara dato' siti nurhaliza...uhukhuk..


sampai rumah around 745pm or 8pm depends on shift saya masuk kul 9 or 10 or 11..
horeyyy sayala yg paling tamak shiffft di company itu?? bolehhh ke?


tolongla kerajaan buat alternatif jalan highwayyyy utara selatan....maktensionnnnnok!!!! lama2 stresssss memanjang muka pon cepat kedut,anti wrinkle berebut2 nak kuar menonjolkan kehebatan wrinkle mereka pastu rambut yg natural blonde color white lg automatic membuak2 kuar secara drastik sebelum usia???sebab tu la rakyat malaysia peratusan kene heart attack meningkat? disebabkan faktor stresss,terkejut maybe disebabkan bunyi hon bertalu2? ( lg2 jumpe driver mcm haku T___T) tak tahu tak tahu..not me not me :p


so please faham ( budget ada ke menteri2 nak bc belog aku? )


ok da merepek raban.



sampai di rumah. mandi2.rs terlampau rajin sy akan memasak.lauk hentamsajala janji haku bole makan tanpa mengeluarkan duit? sedap tak sedap belakang kireeeeee ;p
( tp rugiii ooo tak rs..;p )


pastu terus laju2 on lappy,fb,& belog T___T...settlekan order semua
samping2 tu buat facial kat muka sendiri..takut rencatan paradigma kat urat2 muka sbb selalu stresss kan ;p ayat tak bolehhhh blah..;p
minum susu,basuh muka,gosok gigi..tepek krim bagai supaya muka mcm hantu mak limah..confirm kalau mengigau pastu teserempak dgn org mau heart attack....=__='
then sampai pukul 12am saya akan terus tido.
( kantoi yg sy tak suke pk mlm2 apa nak pakai baju utk esok & tak rajin gosok baju!! T___T )

esok pg2 baru pk.cepat! tangkas! senang!
hahahaha....


so harap2 takla teserempak dgn kamu2 semasa sy bekerja sbb sy sgt serabai + selekeh...=__="


okla tamat bebelan mengarut ttg diari harian hidupku yg takde motif rasanya.tp saja2 untuk memeriahkan belog yg sudah mula berhabuk.
k la nak tido!

time's up!!!
selamat malam semua!!
have a nice dream!!!! ^___^
bye~

2 comments:

salwaismail said...

first time singgah sini rasanya.
cantik header.
:D
http://salwaismail.blogspot.com

Enuni Hanim said...

Hye sis! Tumpang lalu kejap ye sis. Nk tumpang promote this blog. http://hijab-intrend.blogspot.com/

Kat sini ada byk shawls yg gojes, yang latest is, custom made shawls. Sangat gojes mcm sis! hehe thanks so much yawww!