Followers

Friday, July 8, 2011

♥ Alhamdulilah ♥

Assalamualaikum w.b.t


saya baru perasan yg hari ini.....




selepas da buat 2entry baru sy perasan?

itulah kelemahan sy yg selalu terlepas pandang T____T










yang saya da berbisnessssss


















7 bulan???? sedar tak sedar...cepat sgt masa berlalu kan ^___^

maknanya MINI HEAXA BELL da berjalan selama 7 bulan


ALHAMDULILAH. . . .



terima kasihh ya allah. terima kasih juga pada korang-korang semua yg pernah menjadi customer sy.
sungguhhhh tanpa korang siapala saya bukan? tanpa support & bekorban pergi bank bank in duit.kene beratur.yg buat manual bank in.pergi cash deposit beratur panjang pastu sampai turn out of service.terpaksa postpone..sian sgt korang T__T pastu yg terpaksa transfer on9 dr bank lain.kene cas rm 1..

ya allah.sy tak tau nak ckp apa..tetapi betul2 byk2 bersyukurrr & berterima kasihhh sgt pada korang..korangg mmg sgt best! & customer regularrr sy yg sentiasa membeli setiap keluaran terbaru sy.terima kasihh sgt korang.
sebab tak pernah serikk membeli dgn sy.


Ya allah..terima kasih kerana membuka peluang & pintu rezeki menjual tudung dan saya berjumpa dgn bermacam² gadis & wanita yg sgt2 sweet,comel + cantik! baik pekerti juga..

kurniaan dr mu yg sy sayanggggggggg sgt!dan saya terlalu menghargainya...


Tsskk... bile jumpe korang² yg baik hati..seriously..saya rs sgt kagum plus terharu sebab ramaiii rupenya kat  luar tu suke da way i am wearing hijab...i am not expert one..i am just an ordinary girl that wanna share everything for all girls out there.

terima kasih sgt pada korang² yg banyak inbox,bertanya macam² dan yg paling terharu ada yg belum berhijab tp berhijab...then anta msg2 sweet dekat sy..ya allah! korang sgttt comelllll!!!


biasala..setiap kesempurnaan akan ada kekurangan.setiap yg suke akan ada yg tak gemar or kurang suke.saya manusia biasa.sy mohon ampun & maaf dr hujung rambut hingga hujung kaki andai selama berurusan dgn sy sy ada terlepas kata,terkasar bahasa,terkurang layanan.terlepas pandang.terlupa pulang baki bayaran,tersilap anta items yg di order. Ya allah..sy akui kesilapan saya...maafkan saya..
dan insyaAllah sy akan cuba perbaiki dr hari ke hari.

harap Ukwah yg terjalin antara kite bukan sekadar di alam maya fb,urusniaga.harap berkekalan.andai kite berjumpa kat mana² kalau sy tak perasan tp korang perasan sy tegurlah :)

ikut hati saya nak jumpe semua customer² saya & peluk kamu semua kuat²..terima kasihh sgt²


untuk sebagai menghargai jasa² korang.sy nak bg gift. tapi takla seberapa.harap korang dan korang suke.

sesiapa yang membeli shawl saya more than 3items sy akan bg free gift lipbalm MOOD MAGIC from NUTRIMETICS. bermula 11July2011 nie ok..maaf pada yg da terlepas..insyAllah next time kalau korang beli kite bg gift lain ye ^__^ yg saya sukeeeeeee pakai sgt! color orange bluff..to fiesty melon.
effect color natural kat bibir. saya mmg tak suke sgt pakai lipstick.selain lipice sy pakai.nie juga yg paling jd kegemaran & kesukaan sy.cuma belum kesempatan buat review ^_^ 


sayang korang ketat²!! ♥♥♥
may god bless all of you!
bye!


2 comments:

IEQAH said...

selamat berbisnes ye pretty ^.^

PhatLady said...

adek manis,

alhamdulillah...rezeki tuh ade kat mane2 & pelbagai sumberkan...

semoga terus berjaya dlm biz...
insyaAllah..