Followers

Wednesday, June 29, 2011

♥ Review make up kat video ♥

Asslaamualaikum w.b.t


hye korang! mlm td sy berusaha utk cut video dr 30minutes smpaila tinggal 16minutes....then i've trying to upload in youtube finally its failed...frust sgt ok! >.<


so i've decide to upload in my fb...so guys,yg bertanya mcm mn amoi make up..tgk kat fb k..sorry sgt....video dah tak ley nak cut lg :(

nie link make up video sy ...cer click ♥



so sy nak review brg² yg sy pakai..actually sy d ahabis explain kat vidoe..tp disebabkan vidoe terpaksa dipendekkan..makanya sy kenela buat review kan...



FOUNDATION
BB CREAM FOUNDTAION ( ETUDE HOUSE )
yg sy display tu SUPRA KRAYOLAN ( sy pakai bile ada event or nak eprgi wedding ke kan..sebab long lasting & tebal sikit )

EYEBROW
sy pakai EYESHADOW sahaja...EYESHADOW tu sy pakai NUTRIMETICS ( FASHION )
color BROWN. dulu saya pakai color brown eyeshadow from silky girl..korang pon boleh pakai juga apa2 eyeshadow brown yg korang ada ^_^

EYESHADOW
sy pakai color pink+purple ( MISS ROSE EYESHADOW)

SHIMMERING
IN 2 IT White EYESHADOW SHIMMERING


EYELINER
EYEGEL MAYBELLINE ( BLACK COLOR )
ETUDE HOUSE WHITE EYELINER SHIMMER ( WHITE COLOR )

BLUSHER
ETUDE HOUSE ( LIGHT PINK )

LIPSTICK
LIPBLAM ( MAYBELINE )
LIPICE


brg² yg saya guna semua takla mahal...semua affordable ^__^
sy tak kisah barang tu murah janji kene kat saya :) sy tetap akn beli!

p/s : insyallah sy akan buat next entry make up ok! :) yg over sikit pakai krayolan supra..then try to make it only 10minutes video supaya sy boleh upload di youtube & letak di blog...ok kawan² ♥

Thanks for reading this entry ♥

8 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

nakkkkkkk! sis da lama ckp nk buat video..cpt2! hehe

Amoi Heaxa said...

adik da buat pon kat fb :)

Rtp Farra Arisha said...

waaaahhhh cool.

^-.-^ said...

vdeo akak unavailable la :(

zOeY zAu YaH said...

kak upload lah terus kat blog..saya nk tgk tp x leh add kak sebab fb kak dh full..link tu pun x leh tgk sbb kak private fb erk? teringin nak tgk sgt2..huhu..please upload terus kt sini ya? merayu nih..

Amoi Heaxa said...

farra : thanks :)

^_^ ye ke? mybe sbb fb private kot :( try upload kat blog failed :( maaf sgt :(

zoey : akk d atry upload tp failed :( kite try cut lg nnt k :( n try upload..:(

zOeY zAu YaH said...

video yg problem ke ape erk? sbb saya pun uplaod video x leh..kt blog x leh,kt youtube x leh..masalah gamaknya haha..tp serius nk tgk video kak..huhu..

Anonymous said...

cik amoi, sy xleh nk tgk video la...nt add sy ye.

cik bid :)