Followers

Wednesday, August 29, 2012

New testimonial

Assalamualaikum w.b.t

hari-hari received testimoni baru! terbukti berkesan thanks customer ♥

sangat hebat! tranform menjadi ala2 model selepas mngamalkan vitamin c and PF vitamin dalam masa 10HARI SAHAJA!

penjualan vitamin c yang semakin meluas membuatkan rakyat malaysia semakin gebuu2! apakata try consume pf vitamin yg bertindak balas secara baik dengan vitamin c..

jom cuba! xkira samada anda pengguna vitamin c organik,blackmores,appeton or anything..anda bole continue consume PF vitamins

pf vitamins hanya rm80 shj ..
 
 



"
my own testimoni..sy xde masalah jerawat but dulu muka kusam n bila pakai make up pun org tgk mcm x pakai make up...now dah lain..org asyik tnye mkn ape,pakai ape.hee~ :)
Sy consume vit c 500mg dlu for 2 weeks...n after that continue pf vit.yg gmbar kt ats tu after 10 days amik pf..almost 1 bln jgk la. Pembetulan kt komen atas.now dah sbulan lebih amik both vitamin n tgh tggu stock smpai :)

5 comments:

ct cheery said...

toi ker..?nak beli kat mana eh?farmasi ada tak?
aku ada masalah jerawat skrang. dulu jerawat susah nk tumbuh kat muka aku ni. dah nak tua ni menjadi-jadi lak jerawat ni naik...xtahu nak pakai apa dah..huhu

boni kacak said...

hish.. awak ni buat saya macam teringin nak guna je.hahaha

Nurul Ain said...

salam...amoi..
vitamin ni ade stock lagi ker?

Nurul Ain said...

salam...amoi..vitamin ni ade lagi tak?

NurDya said...

salam kak ,mcmmne sye boleh dptkan vitamin uh ?? pm sye d fcebook bole , sye cube add akk tp xleh lg dh , fb sye 'cerita mimpi' , tlong ye kak , trme ksih byk2 :D .