Followers

Tuesday, August 14, 2012

BERCUTI RAYA.

Assalamualaikum w.b.t

haiiiiiiiiiii ^_^

Lamanya rasa tak update blog..tp ada ke yang sudi baca blog amoi?sobs....>.<
Sebenarnya banyak entry yang tertunggak dalam draft..Banyak yang amoi nak share dgn korang semua. Insya Allah cuti raya nie amoi akan cube post out satu-satu ^_^ Insya Allah :)

Sedar tak sedar tinggal lagi 4hari je tinggal ramadhan sebelum syawal menjelma....Sekejapnya rasa kan?Sepanjang Ramadhan nie terlalu banyak activity sampaikan tak sedar masa berlalu begitu pantas kan?
Semoga ramadhan kali ini kita dapat praktikkan sebaiknya kan =')

Sayu bila mengenangkan lagi 4hari je ramadhan bakal melabuhkan tirai...ini ramadhan terakhir amoi bergelar anak dara =') ouch...tahun depan dah berpuasa berdua...^_^ . Semoga hari yang bakal berlalu menjadi hari-hari yang terindah untuk amoi & untuk kamu semua.

Anyway macam mana dengan persiapan raya? Mestii semua sibuk mencari serba baru dan cantik-cantik untuk syawal kali ini kan? begitu juga amoi..kemainnnn kan ;p

Anyway sempena raya nie amoi nak announce yang amoi bakal bercuti untuk penghantaran barang sehinggalah 27hb August segala pengeposan akan bermula semula ^_^

Sebarang pengeposan dan pembayaran barang akan dipos hanya pada 27hn August 2012 pada hari ISNIN.AMOI bercuti start esok ye :) Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin. Andai ada terkurang atau terlebih sepanjang berurusan dgn rasa rendah dirinya amoi mohon sepuluh jari memohon kemaafan dan halalkan segala terlebih & terkurang. Balik kampung elok-elok ye drive elok-elok tau! Panjang umur kite ketemu lagi ^_^


p/s : Next entry amoi nak update High eyebrow from benefit yang amoi pakai untuk cover kening yang bersepah2 dan untuk mengukir bentuk kening tanpa perlu cukur atau cabut dan the good news amoi akan start jual Insya Allah ^_^ .  Dan the new one product supplement pil yang amoi makan as a supplement selain  Cocoa Collagen Power Plus. apa die tu? Ia adalah Vitamin C IQR1000 (Vitamin C), PRODUK TERBARU.. Tablet yg mngandungi 1000mg vit c + 50mg grape seed and 50mg glutathione gabungan mantap yg mmpu buat Kulit cerah,mulus and tiada cela hnya dlm msa 2minggu! Abang kpd vitamin C yg sy jual sekarang ni n dijamin kesan yg lebih umphh.. Sesuai utk yg mmpunyai msalah kulit yg amat teruk.

Nantikan review dan amoi start amik order lepas raya oke 27hb August ^_^


Selamat Hari Raya Aidilfitri Semua umat islam ^_^

5 comments:

nuruashia said...

selamat berhari raya sys :)
maaf zahir dan batin ^^

boni kacak said...

wah.. awak da nak kawin dah ye?? apa2pun tahniah tau.. semoga berbahgia hinggalah ke anak cucu.. amin...

Sweet Emotion said...

selamat hari raya!~

NurNa iZaT said...

suker header sis yg bwu neh ~
happy eid sis !!

NurNa iZaT said...

happy eid n future new weds lah neh ? anyway , may Allah always bless u sis =)