Followers

Monday, August 27, 2012

TESTIMONIAL PENGGUNA VITAMIN FOR SKIN

Assalamualaikum w.b.t


Actually amoi dapat this picture  ikhsan dari supplier ^_^ kepada epngguna yang dah pakai :)

So far memang nampak positive.Depends cara pemakanan dan pemakaian masing2 kan?



 Pengambilan Vit c 500mg & PF Vitamin
 Masya Allah cantiknya kan kan ^_^ pengambilan selama sebulan lebih Vitamin C 500mg dan PF Vitamin. For both Vitamin.

Currently amoi tak jual lagi PF Vitamin. Amoi pon belum try lagi ^_^ . Insya Allah amoi dah try if sesuai dengan amoi ,moi akan jual. So far tgkla testimonial mereka-mereka ini selepas mengamalkan Vitamin C & PF Vitamin. Mahu nya tak tergoda? :)


refer entry di entry amoi yang ini ye VITAMIN C ORGANIC FOR SKIN ♥


2 comments:

boni kacak said...

macam menarik je vitamin ni..

Lulu Rahman said...

salam . boleh tanya tak ? is it sesuai untuk semua org ? sb lulu baru je lepas pakai sabun Vitamin C jugak , and tau ape jadik ? muka sangat teruk then makin teruk . tgk testimoni rasa nak cuba , tapi takot pun ada