Followers

Thursday, August 2, 2012

CCPP Di Bulan Puasa?

Assalamualaikum w.b.t

Hai semua sedar tak sedar dah 13hari dah kita berpuasa kan?cepat sangat masa berlalu? acane puasa korang? ada yang dah terskip tak? ( opss standardla kan kaum hawa nie atas sebab yang mmg tak dpt dielakkan) .

Anyway ramai bertanya amoi bulan puasa nie bila waktu yang sesuai untuk minum ccpp? confius kan?
 Oke amoi sendiri pon kekadang confius masa dulu dulu baru baru minumla, kadang minum maghrib amoi cam susah sikit nak lelap.Maksudnya amoi minum time pas berbuka.So amoi decide untuk minum sahur.Alhamdulilah bertahan dahla mengenyangkan dan atleast beri kita tenaga sedikit.Yela time bulan puasa nie mmg ramai orang lemau lembik semua kan?so kita pon bekerja dgn girang gembira.^_^ wahh gembira habis ye :P

Ada yang bg macam2 feedback selepas meminum ccpp ada tu tak pernah minum coffee so first time minum langsung tak ley tido.ada tu ngantuk je boleh tido.hehehe comel je taw.Anyway die ikut hormon body masing2.Setiap dari kita kan berbeza mungkin kesan berbeza sedikit; But Alhamdulilah dari ramai tak kenal CCPP now amoi rasa ramai dah minum CCPP.even customer amoi yang selalu repeat order dgn amoi pn sekarang dah jd dealer CCPP.baguslah sesama business.Bersaing sihat kan? tp jangan dgn niat nak menjatuhkan org tau? ingat tuhan nampak.tuhan tahu.Rezeki dr tuhan juga so kalau kita bersaing dgn sihat tolong menolong insya Allah makin berkat kan??

Pada sesiapa yang belum mencuba dan tak tahu nak amik supplement apa.Boleh jdkan CCPP sebagai salah satu supplement utk kesihatan & body kita :)

Nak cantik nak jaga badan body kulit takmola kedekut2 sangat :) semua perlukan perngorbanan.Tuhan bagi kita sempurna cantik kita kene hargai kan? but bukanlah terlalu obses sampai mengubah kejadian tuhan.no no no...itu dah terpesong pulak...

TAPI hati hati ye banyak tiruan di luar sana.even apckaging baru amoi tak pernah dgr lagila but hati2 dgn jualan yang terlalu murah.Biasalah kat malaysia nie bila sesuatu barang tu laku je mula la nak buat tiruan sampai tak fikir memudaratkan orang.So be careful k girls! :)


Untuk yang nak order dgn amoi boleh inbox amoi laju2 or email amoi ye at amoiheaxa@gmail.com

Sekarang amoi buat promosi! one set (ada 3kotak ) RM50  postage RM 9 untuk semenanjung sabah serawak RM 14

Untuk raya kan so amoi buat discount nie.cepat2 grab oke ^_^

3 comments:

hitam manis said...

boleh x mam acai berry sblom tido pas2 sahur kita mnum coco colagen????

Anonymous said...

assalamualaikum kak^^boleh tolong saya tak?saya dh dua kli bli ccpp.yg pek lma dan baru.pek lma sy dh buang psl ragu2 sgt ttg keasliannya.yg pek bru sy tgh mnum msa ne pun sy ragu2 huhuhu.dulu sy pnh tnya dealer yg boleh dpcayai ttg asli atau tak ccpp yg pek lma tu.dr ciri2 akak tu brikn rsanya yg pek lma sy cuba tu fake.boleh tk kak amoi bgitau mcm mna rasa ccpp ne kak?tkut tmnum yg tiruan T_T.
sy rasa ccpp ne mcm ala2 gula2 kopikotak brpa manis n lemak2.mcm tu ke rsa die?
kta dealer yg dulu tu klo ada gula kat serbuk tu ertinya fake.yg pek bru sy cuba ne mcm ada gula ckt,mna tau itu mmg kandungan nya sy nak pastikan je kak.syng la takkan nak buang lg huhu.tolong ye bg ciri2 ccpp yg baru ni

boni kacak said...

sata tak pernah tau pasal produk ni.. hurm, nanti kalau saya berminat, saya email ye