Followers

Wednesday, December 28, 2011

i'm beginner

Assalamualaikum w.b.t


amoi masih bermula.
saja bukan sebab ikut org.
tp mmg minat sgt².
perempuan dgn kecantikan mmg tak dpt dipisahkan bukan?
even myfamily,myclose friend tahu dr dulu sy sgt suke mencantik².
atleast my confident level is up even i'm nervous actually.

haha~ bebel² pulak.
neway amoi dah amik takla byk tapi adalah 3 4 job before this untuk makeup.tunang & wedding.
ala untuk tolong² kawan & yg minta tolong.
sometimes dorang buat baju wedding sendiri & tak perlukan bridal utk set make up semua kan.
so minta jasa baik.
why not mencuba kan?
nerveous actually and banyak lagi yg amoi kene belajar.
yes . i knew that.
amoi takla wat fulltime.
i have my own career.
so ini suka² untuk mengisi masa lapang sambil² berniaga juga.
tak salahkan mencari rezeki lebey dgn usaha sendiri.

amoi nie selalu terlupa nak amik pic perantin or tunang yg amoi mitap².
boleh tak?
ok menyesal sgt².
last week amoi sempat snap pic kawan amoi yg minta khidmat amoi.
kami mmg kawan dr darjah 5 oke.
she's beautiful.so org dah cantik mitap taouch sikit² tak lawa pon touch up ttp cantik kan
^_^

perantinnnnn ♥
suka tgk org tawen.diri sendiri bila lagi
T_T

kawan amoi mmg mmg da sgt cantik.hidung mancung mata galak.


mua yg kunun² tgk touch up blusher perantin

she's niceee ♥



mua kunun² yg over mitap diri sendiri.
eyuww pleasela :P


tukar baju!
haha~

nak edit mcm animation cartoon.
tp jd mcm pelik pulak
wuwuwuwu~

budak demok tgh kemam makanan.



haha~ muka sendiri sebagai penutup
pleasela..
haha~

-amoi pakai lense fresh kon
- bb cream mineral cream etude house
- miami compact powder
-eyeshadow color yellow shimmering + army green shimmering silky girl yg ada 2tone tuh
-eyeliner liquid elianto
-eyeliner maybeline pensil blande eyeshadow black utk bawah mata
-mascara maybelline collagen ( ala colot kuning purple yg demok² tuh )
-blusher peach farmasi
-tony tint red apple + maybelline lipbalm

is done~ ♥

kalau yg berminat nak amoi mitap² dinner for event ke, tunang atau majlis bertandnag ( so far amoi mitap utk majlis bertandang je..ye la tak layak n tak pro lagi nak majlis belah perempuan.mesti mcm grand sikit kan.
so mcm tak layak je.
amoi kene asah skill lagi.
heeeeeee~
nnt dah pro.
semua boleh insyallah ♥

till then.



12 comments:

4kopisusu Online said...

nice shoot gan

beautiful photos

Alkisah said...

love the words "hidung mancung mata galak."

Qil_H0shi said...

alahai.,comey nyer cik amoi

Bloglist Linka said...

akak..buat review tony lip tint tu please... sy mcm bermint bile survey2 lip tint2 ni..sebb lg thn lma kn =p

YNA HERMOSA said...

seswai nama amoi ngn tuan badan, chumil :)

fierrasofea said...

cantek + chomey....

bella hamzah said...

cantiknya amoi make up.. amoi buat la video tutorial... nk belaja...

Cik Emie said...

Cantik lah u mekap...lawa sgt ;)

Ardini Humaira said...

cantik la amoimekap ^__^ teringin nak terer mekap2 macam amoi taw

Botak said...

sekali sekala make up lah jadi hantu., wuwuwuwu..

Miss_H said...

alolo comeynye akak ney :D

azira said...

gud job amoi....cantik..ni kalo g kelas lg power kamu...cayoook...;-)