Followers

Tuesday, December 20, 2011

ASB

Assalamualaikum w.b.t

dapat ebrita tahun nie ASB dividen sgt memberangsangkan

8.8%

woooooooooooooooooooooooow!!

yebedda bedddu!
i love it~


‎7.65+1.15 =)


so pada sesiapa yg jenis susah sgt2 nak saving.
i suggest you all buatla ASB loan and saving di ASB ♥

muda² remaja nie lagilah bagus tau saving dari sekarang.

sebab tahu² awal tahun je dapat duit pokett! ♥

so terpulanglah pada kroang nak guna duit dividen tu sebaiknya kan ♥

reniew rotex,settlekan hutang belajar ke,settlekan mcm² hutang lain ke, penambahan duit kahwin ♥

mmg berbaloi² okey!


tak sabar nyeeeeeeeeeee nak update dividen 4jan2012  =))

nak settlekan segala hutang piutang ♥
so yang tinggal nnt boleh focus simpan & beli brg kahwin!

ahaks~
opsss!

selamat menabung kawan²!
sikit² lama² jadi bukit tau!
tak rugi pon~

till then,
bye ♥

5 comments:

Cik mama said...

menabung untuk masa hadapan (^_^)

http://www.pinkpurplemerah.blogspot.com/

hazanis said...

alahaii..untung la simpn duit bykk...hehe

BLADE EDGE said...

salam dik...

ada dengar jugak pasal pulangan dr invest dlm ASB ni. sesiapa yg ada akaun tu boleh la check. tp kalo yg xde tu, elok jugak la buka akaun. byk masa lg nk tuai hasil dr pelaburan ni. yg penting legal di sisi undang2 n agama.

silent heart said...

emmm...asb...klau student bleh ke join?

silent heart said...

asb..student bleh buka akaun asbn jgk ke??