Followers

Saturday, December 10, 2011

under planning.

Assalamualaikum w.b.t


anyway nak wish lots of thanks to all the wishes ♥
sungguh terharu! i am touching okey ;')
tahun nie adalah tahun yg bermakna & sgt2 bermkana bg amoi!
coz it's almost reach more than 3k amoi kira2 wishes tuh..
May God bless all of u dear..♥

bukan niat nak bangga diri or else,
amoi bukan sesiapapon.lagi lah nak kata artis ke mmg jauh api dr pangging beza langit & bumi tuh.
tapi maybe amoi start berniaga & ada belog org ramai tahu wujudNya Amoi heaxa nie.

thanks for those yg sudi sacrife masa korang utk singgah & curi² masa membaca belog amoi, menjenguk fb amoi & tak lupa & takkan pernah lupa pada CUSTOMER² Amoi yg selalu beli dgn amoi.sentiasa membeli dgn amoi,yg sudi jd customer amoi. yg sudi memberi kepercayaan pada amoi.
berbanyak² terima kasih amoi ucapkan. yang memaafkan terkadang amoi tersilap pos,tersilap bg barang,terlupa return balance money. yg sudi remain amoi.talk nicely. korang amoi mintaa maaf sgt² atas kesilapan² tu semua ye. sometimes amoi buat silap korang remain insyallah amoi akan return & tanggung kesilapan amoi.sebab tanda support korang pada amoi sgt² amoi hargai taw!

belog & fb amoi takkan wujud kalau tanpa support korang! ( ayat mcm budget kan..tp nie ikhlas dr hati sy )
^_^

anyway, amoi ada plan untuk januari 2012. maybe for women,girls mesti akan interested. amoi memerlukan sokongan & feedback dr korang.
insyallah sebab semua under planning. then bila everything ok,
amoi akan announce pada semua.
DAN AMOI MINTA SGT² SOKONGAN & FEEDBACK korang! :)
sebab benda yg amoi akan buat nie akan membantuuu korang dari segi penampilan ( facial, make-up dan cara berpakain yg bersesuain mix & match)
doakan semua berjalan lancar oK!

insyallah amoi akan announce :) sebab amoi bukan buat sorang tapi amoi bekerjasama dgn kakak yg byk sgt pengalaman ♥ we all sharing & combain our knowledge to share with all of you! ♥
doakan semua menjadi!
aminnnnn~








takde motif letak picture T____T
*tak sangka budak nie dah umur 25th.*

semakin umur meningkat semakin banyak dugaan hidup & tanggungjawab yg berat~






5 comments:

sea_lavender said...

Alhamdulillah..rezeki Allah...
bersyukur pada-Nya..moga success dgn apa yg drancangkn dn dpermudahkn Allah =)

elynnzainol said...

omjayyy i jelesss dengan youuu.

FAIZAH RAUF said...

salam amoi..! happy belated birthday... suke sgt tgk u.. comeelll gle.. n sbnanye sy pn mix cine gak.. hehe da lame add personal acc u, tp xblh... if u don't mind, add lah sy.. smoga amoi success slalu dunia akhirat..:) http://www.facebook.com/profile.php?id=100000006305671

iffah imani said...

moga di permudahkan Allah...

lavenderlover said...

alhamdulillah..im happy 4 u dear..=)