Followers

Friday, December 2, 2011

smile

Assalamualaikum w.b.t


sedar tak sedar kita dah masuk bulan disember.
sekejap je kan?
sekejap je dah masuk penghujung bulan untuk tahun 2011.

too many things happens.
good,bad,happy,sad,
4 in 1
we did not expected what will be happen to us.


tahun 2011 bakal melabuhkan tirai.
tahun 2012 akan datang menjelma.
semua serba baru.
umur kita pon umur baru,kehidupan pon maybe "baru" yelah maybe ada yang merancang nak bertunang,berkahwin.
kat situ tittle kite pon bertukar kan.

bila umur semakin meningkat nie.
rasa mcm nak rewind je balik jadi ms zaman kanak²
tapi masa kanak² duk berangan je nak jd org dewasa.
T_T
itulah lumrah kehidupan.
roda kehidupan berpusing & berputar sampailah masa kita tiba.

Back to the TITLE of the ENTRY,
i smileeeeeeee ^_^
alhamdulilahhh permulaan untuk bulan bongsu 2011 bermula dgn baik ♥
alhamdulillah.alhamdulillah.alhamdulilah.
syukran syukran ya Allah.

doakan semuanya berjalan dgn baik ye kawan².
semoga korang pon baik² aja ye ^_^

* tgh mencari idea..apa lagi sy nak buat post entry for beauty review..byk sgt dlm kepala nie.tapi tak tau nak start & mulakan yg mana satu.
hahaha bunyi kelihatan tamak disitu ;p *

till then,

2 comments:

Cik mama said...

Yerlaa Cik Amoi, rasa baru jerr kita countdown 2011 skg dah nk masuk 2012, apa-apa pun s'moga apa yg dirancang akan berjalan lancar yerr cik Amoi. sya pun memg tgh tuggu beauty review from blog kamu..heheh

jemputlaa intai di blog sya ni..
http://www.pinkpurplemerah.blogspot.com/

Ms.Siti said...

cpt je msa brlalu rasenye.
kn best kalau jd knk2 balik :p