Followers

Monday, October 3, 2011

tips utk menipiskan perut

Assalamualaikum w.b.t



hye korang!
tajuk mcm kempis je perut org yg menulis.
wawawawaw~

just nak sharing dgn korang, kalau nak petua perut kempis.

1) sebelum makan minum air putih satu gelas. ( so once kornag minum selera makan boleh di control sikit sbb klu minum air kite boleh kenyang kan? so dari nafsu raksasa terus merundum jadi nafsu cicak..kekeke )
berkesan okey!
2) lepasssss makannnn makeeeeeeeeeeeee sureee jgn terus minum ok! even kornag epdas mcm nak terbakar ke apa jgn minum.cer tahan cer tahan..haha ( tp klu da tak tahan balon je la kan?, then esp kalau tercekik..kang ada kene masuk hospital pulok..T__T jgn sbb nak ramping punye pasal korang takmo minum even dah tercekik! haha..OVER ok! )
3) rajin buat sit up.sebelum tido & selepas bangun tido!
4) sapulah krim² pati halia ( yg berangin ) sebelum tido ^_^ utk membakar lemak².
( see model NORA DANISH) hha..die duta mmgla kan? ;p

so? itulah petua yg saya tau n sometimes amalkan! but kadang² je sy amalkan ( JUJUR NIE T___T)
haha~


bye~

1 comment:

HoNeYMaNjE (◡‿◡✿) said...

Thanx for the tips.Nak try lah.. =)