Followers

Monday, March 11, 2013

Makeup Dan Photographer

Assalamualaikum w.b.t

Dengar dengar ramai sangat yang planning mendirikan rumah tangga tahun 2013 nie, Ya Allah seronok sangat dengar dan happy sangat dengar berita especially dari kenalan dan sahabat rapat. Iols yang super excited membantu guide.Macam dah berpuluh tahun kahwin.hehe Tapi seronok sebenarnya bila kita share ilmu yang kite ada i mean experienced menguruskan sesuatu majlis :) Faham sangat bukan senang pening kusut celaru rasa masa tak cukup semua ada.heheh. So bila kita dapat bagi idea membantu bagi jalan.Happy sangattt ^_^


Yang bestnya tahun nie ramai sangat yang bakal mendirikan rumah tangga dan yang best sangat juga ramai sangat ibu muda yang pregnant dan bakal deliver tahun nie. Wahhh excited :)

So amoi ada sedikit benda nak share dengan uols pada yang masih terpinga pinga dan masih survey untuk makeup dan photography di hari bersejarah anda! :)

Actually they both nie adalah suami isteri! OMG so sweet okay bekerja dibidang yang sama :) isteri mitap suami ambil gambar.so sweet :) Suke tengok pasangan yang bekerja bersama-sama :) Lebih serasi dan memahami :)

Jom kita berkenalan dengan mereka dan apa service mereka? Adik nana macarona nie sangatlah sweet orangnya :) Macam mana dalam gambar macam tu la luaranya :) And i'm proud of her sebab memuda dah berani kerja sendiri :) Sangat bagus! :)

Nielah pasangan yang serasi bersama dan comel sangatttttttttttttttt ^_^

Jom kita info sedikit tentang service mereka :)


Beauty Touch of Nana Macarona

Nie details untuk uols :) so anything interested terus lelaju contact adik comel nie ye :)

Very smooth and natural :) Sesuai for nikah and I LIKE! :)


Sangatlahh natural kan :)

Makeup for wedding :) Very light & natural :)


Arghhhhhhhhhhhhhhhhh berseri seri lahh!! Terus rasa nak kahwin lagi sekali boleh?
Puhlishhh~

Onyoyoyo comelnyeee lahai :) Makeup yang natural mampu buat wajah kite lebih fresh dan juga awet muda gitu :)

Cantikkan :) For me honestly amoi lebih suka makeup yang very light natural dan fresh :) Maybe sebab muka amoi jenis kalau makeup berlebihan terus jadi macam ahli sihir ataupun Mak Tiri. huhuhu.Maknanya garangla tu.Cannot cannot.
Sebab tu i'm very choosy :) yela wajah kita yang nak ditepekkan kan :D

Yang bestnya if korang amik pakej dengan adik comel nie mcm 2 in 1 senang sangat! Tak perlu nak survey or jenuh nak cari photgrapher lain kan. Suami dia ada.ekekekekekek. Lagi senang kan nak deal deal sekali dengan wife die.ekekekekEh? betul ke? memandai je hakuuuu >.<
Ampun  dikkkkk


Okay jom kite tengok service dari adik ahmad firdaus nie pulak :)


Ahmad Firdaus Photography
  • harga servis bermula dari rm500-rm3500 mengikut pakej (negotiable)
  • contact:
  • tel num: 012-2477480
  • FACEBOOK PAGE DausPhoto
  • WEBSITE DausPhoto

Sweet moment ;')


RIndu nak tawennn cantiknye pengantin perempuan nie kannnn

PUtih itu suci *tetibe caption *

Rindunya nak outinggggggggggggggggg photoshoot dgn suamii :P

Arghh pose nie lebey kurang samala dengan momoi. eh? Apehal aku nie.
hahaha 

Okay uols!! memuaskan hati kan? Gambar makeup semua 2 in 1 :) Pada yang nak bertunang ke nak berkahwin :) Boleh lelaju contact they ols nieee :) Sure korang rasa berbaloi sangat SEBABNYAA amoi cakap BERBALOI

**promotion price akan diberi kalau amek pakej mekap sekali dgn photography

Hah amik kauuu.siap bold besorkan dan merahkan lagi.Bagi terbuntang buntang mata korang baca.

Untuk pertanyaan lanjut korang boleh direct pm or message dorang tau :)

Selamat membuat persiapan perkahwinan atau pertunangan ! :) seriously uols akan rindu nak buat buat busy buat persiapan bagai semua tau! Like me :p

6 comments:

dya said...

rindu dgn kepelbagaian kesibukan..sometimes klu pi kenduri kahwin,,mesti hati berdetik.."kahwin besh sebenarnyea"ramai saudara-mara yg tgk,kwn2..paling besh..pukulan kompang..;)

NinaAz said...

Cantik mekap mata dia.. coolll ♥♥♥

Rashida Hazran said...

cantik laa make up die...terasa macam natural!

i like....ssh nk cari juru make up yang boleh buat kita puas hati kan?

:D

Rashida Hazran said...

cantik laa make up die...terasa macam natural!

i like....ssh nk cari juru make up yang boleh buat kita puas hati kan?

:D

Rashida Hazran said...

cantik laa make up die...terasa macam natural!

i like....ssh nk cari juru make up yang boleh buat kita puas hati kan?

:D

Amoi Heaxa said...

dya : kannnn rasa mcm nak kawen lg rinduuu :D

Nina : kann dear sgt soft n ntural :)


rashida : kannnn mmg natural :) me too like it :) mmg susah nak cr yg puas hati :)