Followers

Monday, March 4, 2013

Celebrate birthday yg tak dirancang.

Assalamualaikum w.b.t

Hari itu hari Jumaat,seperti biasa bagi wanita yang tidak bekerja macam saya sekarang nie rasa macam terlupa hari apa.Tau tau dah hari jumaat.Cepatnya masa...bila duduk rumah rasa masa lagi berjalan lebih pantas dari zaman bekerja dulu.

Activity biasa setiap hari since dah bekerja sendiri dan dah jadi suri rumah sepenuh masa nie nak tido je.Lepas suami pergi kerja je rutin harian saya kalau tak tido check email dan order.kalau tidak mesti tido sampai tengahari.huhu teruk sungguh, nie bukan simptom mengandung dah nie simptom M besar sangat dalam diriku.Ibu tak mahu salahkan anak.hehe..

Sedang khusyuk reply email seperti biasa saya akan bergtalk gtalk dengan kesayangan saya.Oh baru teringat hari itu birthday mommy aina.Mommy kepada zoralalala si pwincesss tecik saya yang dah besar sangat.Tetibe dah wish borak2 mommy cakap jom cari pavlova.OMG itu adalah keingginan yang belum dipenuhi lagi.hehe terus call suami laju laju minta izin.Suami bagi greenlight terus deal dengan mommy.

So deal petang after office hour terus menuju ke mines.excited bukan kepalang.Sebab nak makan makan.hehehe.

See my pwincess pun nak juga pegang Losyen Mustajab Pati Halia Rose Scent tau. overrr zoraaa.
Hari ini saya memilih scen rose untuk dibawa bersama sama keluar sebab keadaan saya masih loya tak tentu masa.Masa ni dalam kereta.Memang tepat jangkaan saya kerana dalam keadaan jammed di dalam kereta membuat kepala saya agak pusing.

Terus lelaju ayah zora mencari stesen minyak untuk saya muntah. huwaaaaaaaaaaa legaaaaa sangat lepas muntahhhh.huhu menyusahkan orang je rasa >.<


So lepas muntah terus lelaju buka losyen mustajab pati halia dan sapu dihidung dan bau. Zoralalalal pun nak juga ikut mama die nieeeee hehehhe.

\
Am i model Losyen Mustajab Pati Halia? of courseeeee~
i'm a princess like a rosee ^_^

Sampai tempat dituju terus pergi makan dan makan.
dah muntah confirm perut lapar dan kosong.
Minta diisiiii

Pic bersama zora diva lagi.heheheh
tgkla muka serious like a diva tau :P





Nielah birthday mommy nyaaa :)


Mak buyung yg pucat?Mommy Aina, Kakak Mommy Dan si tecik Pwincess Zora.

Okayyylah byeee~ Pastikan dapatkan Losyen Pati Halia Mustajab di kiosk berdekatan anda. Pasti berbaloi wa cakap sama luuuuu~

Info lanjut boleh Like PAGE DuniaHerbsOfficial & Webiste terbaru ^_^ Duniaherbs.

Check it out dearrrr ^_^

4 comments:

NinaAz said...

Cantik kulit awak. Hihi ♥♥

Amoi Heaxa said...

nina : terima kasih :) tapi sebenarnya biasa je :) flash n software hp byk membantuuu hehe :)

Sherry said...

so cute pics, love them,

can check my giveaway http://mymomsbest.us

dya said...

suke tgk amoi..cntik ^^