Followers

Wednesday, May 16, 2012

Senja Remaja.

Assalamualaikum,

Sekejap je kita dah masuk bulan 5 kan?
ramai kawan-kawan dan sahabat handai yang bakal menghabiskan "tempoh bujang" dalam tahun ini juga.GEMBIRA dan TUMPANG gembira :) alhamdulilah.ada yang saya tak sempat utk datang memeriahkan majlis.maaf sgt2 dan terima kasih atas jemputan yang diberikan :'D

Insyallah Dalam Tahun ini juga amoi bakal menghabiskan tempoh "SENJA REMAJA".
wah senja ke?haha.
Amoi masih lagi dalam kepeningan dan kekusutan dalam menguruskan macam-macam perkara. tapi jika amoi tanya dan dengar pengalaman yang dah berumahtangga sebelum ini.mmg ini adalah LUMRAH. orang kata kalau dah nak rancang nak akhwin automatic simptom macam ini meresap terus dalam diri.terus jadi semua kurang stabil.baik dari segi emosi mental fizikal.
Doakan semua dipermudahkan dan berjalan seperti yang dirancang ye? ;'D

serious.memang amoi sedang merasakan sekarang.TAPI sangat BEST sebenarnya.yela kita uruskan MAJLIS BESAR untuk diri sendiri.seumur hidup hanya inilah yang akan kita abadikan makanya memanglah kita nak buat yang terbaik bukan?so seyesly perasaan berdebor tu idoklah rasa pon ( sebab org laki yang nak disoal siasat) tapi berdebor dari segi lain pulak.fizikal mental untuk pegang satu tanggungjawab sebagai ISTERI dan IBU kepada zuriat yang bakal ada nanti bukan tanggungjawab yang mudah kan.bukan sgt mudah.:'D

Bila dah umur-umur cenggini barulah rasa pengorbanan Ibu & Ayah kan?hish..memang insaflah.
Tapi itulah dinamakan LUMRAH kehidupan kan?dulu generasi nenek moyang kita terus ibu bapa kita pula dan sekarang terus kita pula dan selepas ini insyallah generasi kita pulak.wah masa itu memang terlalu pantas.sgt pantas.

tahu tahu budak comot ini tgh sibuk uruskan perkahwinanya. urgh~ macam tak percaya.Alhamdulilah akhirnya sampai juga seru dan jodoh yang selama ini diri pon tertanya-tanya gerangan siapalah lelaki yang ditetapkan utk aku melengkapkan tulang rusuk kiri. Alhamdulilah syukur syukur. ;")

Tak sangka tak sampai lagi 5bulan aku bakal jadi isteri orang?whoah.seriously? jangan nak whoah sgt moi =_="

Doakan supaya segalanya berjalan dengan sebaiknya.Doaku supaya dialah pelengkap hidupku hingga akhir hayatku.Doaku semoga dia selalu menjadi imam dalam setiap solatku.Doaku supaya dia sentiasa menjadi bahu utk aku bersandar.Doaku seupaya dialah menjadi telinga ku utk setiap luahan sedih dan gemmbira ku dan doaku utk dia menjadi mataku untuk menegur setiap perbuatanku.Doaku biarlah dia yang terakhir dalam hidupku.amin amin amin.

untuk yang mengenali kami,Doakan kami depermudahkan ye.dan insyaAllah akan kami jemput bila dah ada kad nanti ye :)


#persiapan yang besar -besar hampir siap.tinggal yang kecil-kecil je.Alhamdulilah.ini namanya bukan excited tau.no no no tapi tak suka rushing or last minute#


Dress ala-ala princess ini memang buat mata juling jap.simple tapi cantik!

4 comments:

Azni Zuhaini said...

sis, jom tgk bawal ratu. cantik sgt ! mst sis suka :)

http://ortizhouse.blogspot.com/

ieqa said...

jumpe dress cm gitu la kad mid valley sies kt eskalator otw nk nek kt movie tu sies. usha la sis leh wat pakai time nikah t ade warne puteh long sleeve and merh lining hitam.both lace.cume htam merh tu bukn long sleeve n yg puteh tu tgn xde lining. mungkin leh pakai inner.=p sangat cantik menawan n dress tu xkembang sgt cntek siess

Amoi Heaxa said...

tq azni: i will!! ^^

ieqa: wahhhh ye ek? nie tak sabo nak etrjah nie.thanks for da ninfo!!! :)

YNA HERMOSA said...

amoi.. jgn lupa jemput kiter tau :)