Followers

Tuesday, February 19, 2013

Nampak Serupa tetapi Berbeza

Assalamualaikum w.b.t

Nampak je lebih kurang sama serupa je cuma berbeza colour.....

Ternyata Anda Silappppp


Antara tiga mana satu pilihan hati anda??


Apa tuh?


Alaaaaaaa yang tiga tuuuuuuuu




yang ada Bau Rose , Bau Delima dan juga Bau Jasmine???


Boleh imagine x? Boleh kan kan kan?



Macam mana rupanya? Ala uolssss nieeeeee iols selalu update pun takkan dah lupa?

Manja tauuuu nak kene remind selaluuuuuu


Okay demi uols iols remind je selaluuuuu okayyyyy




Inilahhhhhhhhhh Kembar yang dikatakan sama tapi Berbeza.... Apa perbezaanya?

Nak tau kenelah beli borong tiga tiga nie. Macam saya? hahahaha

Bukan tamak tapi harganya pun tersangatlah berpatutan dan anda mampu membeli. Bila ada tiga colour dan bau yang berbeza kita boleh pakai hari hari ikut citarasa dan share bersama suami.Suami pun sakit sakit badan kita boleh sapu ikut kesukaaan dia. Wahhhh barulah isteri yang mendengar katanyaaaaa.

Masing masing ada wangi tersendiri dan Khasiat tersendiri. Saya sudah gilakanyya. Anda??


Harga : SM RM24.00 / SS RM27.00

Jangan Lupa untuk LIKE PAGE FACEBOOK DUNIA HERBS ye kawan - kawan :)






Alamak apa nie? okay ini tidak berkaitan dengan tajuk di atas. Saja keji kan diri buat korang terliur.

Nyummy!! sementara nak pilih hari ini nak pakai Losyen yang mana saya makan strawberi duluuuuuuuuuuuuuuu cecahh coklat nyummmm~


Tata~

5 comments:

||Sis aLeaSaRa|| said...

wah mana aci sy mmg tgu gaji ni nk beli 3 terus...sbb tgk whi tv3,mcm best jer promote.blh pakai losyen ikut mood masa tu he3...

dya said...

saja je letewww mkn stoberi..
amoi tuk preggy yg mne sesuai?semua ka?

Amoi Heaxa said...

alea : hehehe alea cepat2 beli tau. sbb mmg berbaloi2.especially amoi paling suke bau delima :) aahh betul bole pakai losyen ikut mood.hehehe

dya: saja je kannn heheheheheh.tuk preggy semua sesuai tp jgn sapu kat perut tauuuu.:)amoi loya suka bau yg delimaaaaa

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

sis...ada tak yang boleh ilangkan senggugut?

Amoi Heaxa said...

pari2 : ada dear :) yang paling bagus ialah hot tu :)