Followers

Saturday, February 23, 2013

Cerita Pendek.

Assalamualaikum w.b.t

Di pagi2 khamis yang dingin saya dapat panggilan dari aunty saya yang mengatakan emergency dari kampung.

Sepanjang otw balik kluang.saya dah rasa kaki saja krem kepala pening sangat maybe sebab masuk angin.

Salah satu punca yang saya dapat detect rupanya saya dah mula tak suka dengan bau haruman kereta saya. Ia sangat memualkan dan meloyakan.

Nasib Losyen Mustajab Pati Halia Delima selalu ada dengan saya.

Sepanjang perjalanan tu itula yang menjadi peneman saya letak kat hidung untuk bau dan letak di kaki betis dan juga saya letak kat ubun2 kepala.tak pernah dibuat org tp sy sgt pening.wahhh berkesan!
Awesome!


Ini adalah botol kedua saya.Percaya tak?saya sgt sukakan bau delima


Disebabkan terlalu suka dengan bau delima , botol pertama habis dipakai oleh saya. Yang paling lucu bila saya buka je losyen nie dalam kereta suami dan adik yang berada dalam kereta automatic cakap "perfume apa ni?" Wanginyaaaaa lebih wangi dari haruman kereta.


Mula lah nak mencari haruman kereta yang berbau delima. Ada ke? siapa tahu? bagi info puhlishhhhhhhhhh


Oh ye? esok amoi ada beauty with brain di UKM dari Jam 9am Hingga 5pm. Jom datang beramai-ramai memeriahkan majlis? Banyak activity yang ada dan banyak booth dari online shop yang terkemuka buka

Antaranya :

Ada Minaz Boutique,Zorascarf, Rinasalleh, ZefiqCollection , Anggun Zara dan macam-macam lagi.

Serta ada fashion show dari butik butik terlibat dan juga ada Beauty talk dari Duta Cosmoderm & juga Spokeperson Cosmoderm ^_^


Jangan ketinggalan untuk share pasal kecantikan! Sambil anda Shopping dan juga menimba Ilmu dan juga beramah mesra ^_^



Oh yeay. Ibu mengandung nie esok terlibat dengan catwalk menggayakan pakaian dari minazboutique. Kemainn tau... Tapi saya tak risau kerana Losyen Pati Halia sentiasa bersama saya di dalam Handbag! Untuk sentiasa bersemangat & cergas.

Cayalah~


See you tomoroww!! :)

2 comments:

Miss Orchid said...

menarik gak tu ada aktiviti kat ukm , nak pergi la :)

NinaAz said...

Salam kena bloggers. Cute header ♥