Followers

Wednesday, December 5, 2012

Outing Photoshoot Wedding

Assalamualaikum w.b.t

That day adalah buat outing but only a few pictures of us yang baru dapat. So amoi just nak share disini :) mana tau nnt dah ada baby dia boleh refer this blog from her/his mom & daddy masa memuda kan ^_^

Anyway, Uols yang ada planning nak tunang ke kahwin ke or ada any event. Feel free to contact this cool guy Asbesstos-Photography. All of my pictures pre-wedding,solemnization & reception semua dia ambil..hehehe siap dah booking for post wedding ( overr nak bergambar jugaaaaaaaaaaaa) and IF pregnant ( yg dah sarat sarat tu ) *meowwwwwwwwwwwww* untuk kenangannn sendiri kan :) heee aminnn doakan amoi ye kawan-kawan.

Let's Check it out~



 Where You go...I will go and where you stay i will stay ....
Happiness is marrying your best friend ^_^

Every Love story is Beautiful But ours is My Favorite.
You have My Whole heart for My Whole life Hubby and Only you that can give me That Feeling.
 I'm Much More me when i'm with you.

Pic di bawah nie masa pre wedding :)
So if uols berminat terus terjah or contact Asbesstoss tu okay ^_^

Dulu pandang-pandang jeling jeling je...hiksss~
When we first met, I had no idea You would be so important to me


Alhamdulilah akhirnya dialah Suami saya pelindung saya. Syukur sangat dikurniakan suami seperti dia.


No matter how expensive the pillow is, it could never be as comfortable as my husband's shoulder.


"Life is better with your bestfriend..that's why I married MINE "


Hubby...

I love you for all that you are, all that you have been, and all you are yet to be.

Tata

See you later ^___________________^

16 comments:

eZmALiZa said...

sangat2 cantek amoi... tambah2 pulak baju memang dah cun colornya.. :D

AmirahSM said...

sweetyaaaaa..xsabar pulak sy nak kawen. ops! =)

Cik Rad said...

lawa2 gmbrnye.. superb la dear!! yg dlm gmbr pon super lawa + ensem.. :) semoga bahagia ke syurga ya syg..

Zalina Razali said...

Bahagianyaaa kak momoi nihhh.. suka tgk akak happy :) Semoga bahagia ke akhir hayat kak...n In Shaa Allah hingga ke Jannah ;)

Amalina Ali said...

arghhhhh.... suweetttttt..... :))

Natasha Saharrudin said...

awwww sweeetnya pic kak amoii...comel sesangat..moga cepat2 dpt baby yg cute jgk mcm parent dia..hehhe

boni kacak said...

wah..memang cantik lah gambar2 tu... terbaik

fifie said...

Nie yang rasa nak kahwin jugak. Amoiii you are gorgeous lady

ct cheery said...

cantiklah dear..hehe

fiza said...

so sweet :)

fiza said...

comey sesangat :)
sweet couple :P

lavenderlover said...

sweetnyer.. hihi.. tahniah =)

secret of us said...

tahniah untuk perkahwinan awak..semoga kekal hingga akhir hayat..^^ P/S:baju awk sangat cantik..pandai awk matching kan color dia..^^

Ariani Aris said...

Cantik, sweet n bessssshhhhh sgggt tgok pict amoi n en.suami.. cpt2 dpt baby.. mst sgt come

❤~Emma Abduh~❤ said...

rupa sis ni mcm ada sorg snior sy..cantek..hihi

MisJeda said...

so sweet....
congrat n enjoying your life....
happy together.... semoga bahagia dunia dan akhirat...Aminn