Followers

Wednesday, December 12, 2012

Normal ke?

Assalamualaikum w.b.t


Sedar sedar dah sebulan lebih dah amoi berkahwin.sekejap je kan? Rasanya baru semalam busy-busy serabut serabut pening pening.tapi hari ini dah sebulan lebih.Masa berlalu begitu pantas!

Of course bila dah berkahwin nie soalan lazim "dah ada isi ke?" boleh tak nak jawab...."lekluuuuuuuuuuuuuuu bg majlsi bertandang belah lelaki settle okay okay " baru sebulan kahwin semua dah bertalu talu tanya soalan mcm tu.sobs sobs.masa belum kahwin soalan "bila nak kahwin?" bila dah kahwin soalan"dah ada isi ke?" bilea sorang dah kuar"bila nak tambah lg" perghhhhhhhhhhhhhhhhhhh memang normal ek?


Tipula kalau cakap or tanya dekat semua pasangan berkahwin yang taknak baby.Tipu tipu.Dan begitu juga amoi....even baru sebulannn org kata mood honeymoon plus majlis bertandang belah lelaki pun Tahun depan january.Tapi nak juga merasa bersanding bertiga...Jika diizinkan tuhan....Naluri keibuaan tu meronta-ronta kot habis semua baby org kene gomol. Takpela gomol baby org puas puas kan nnt ada baby sendiri baru focus kat baby sendiri.boleh gitu?hehehehe

Sebenarnya amoi dah rasa tak sedap badan dah.Rasa cepat mengah cepat letih.Naik tangga satu tingkat pun mengah macam lari 100m...rasa nak tidoo je letey mengantuk.Orang semua cakap dah ada la tu.....huhu tipula kalau tak mengharap kan? Tapi maybe belum rezeki....Dia bagi peluang suh amoi kerja kuat dna kuat lagi untuk kesenangan bersama :) Dan suh amoi manja-manja dengan husband puas puas dulu.hiksss~ yela kami honeymoon pun tak pergi lagi.sedihh tau....sebab masing2 komitmen keje banyak sangat.

You guys doakan ye? Mana tahu doa ramai ramai diperkenankan :)

Pada yang dah ada baby sapa volunteer nak sy jaga meh bg meh sy gomol puas pua..kihkihkih...



7 comments:

Cik Anis said...

insyaallah..rezeki Allah sentiase ad :)

Khalilah MNor said...

Awal lagi tu... mudah-mudahan Allah permudahkan dan rezekikan anak2 yg soleh & solehah buat amoi dan suami.. Aminn... :)


Sy baru je beli majalah Seri Dewi dan Keluarga keluaran disember 2012. Boleh terjerit excited pulak nampak amoi jadi model dalam tu. Sweet~!! :)

Nana Macarona said...

same la kite kak..org dok tanya buat kte makin stress je..siapa yg xnak anak kan :(

Wan Atikah said...

congrats amoi , smoga dapat baby chomel-2 cam amoi .=)

❤~Emma Abduh~❤ said...

arap2 dpt baby cpt2 k....moga murah rezeki sis...:)

Ibnuismaini Ismail said...

Takpe, ada rezeki nanti. Sama mcm adik prmpn sy, jap2 orang tanya isi dlm perut. Nasi banyaklah kut? hehe..

Ca Ezah said...

tahniah~ alhamdulillah..rezeki dr ALLAH kan.. bestnyer tgok bakal ibu muda..mcm nak jugak.hehe.