Followers

Saturday, August 13, 2011

Blusher kesukaan saya yg menawan sanubari ♥


Assalamualaikum w.b.t


perempuan mmg tak boleh dipisahkan dgn barang² make up?

setuju tak?

tak ek?T__T

ala...ke saya sorang je yg addicted dgn barang² make up
T__T


SGT ADDICTED

sampai tak boleh tgk kalau lg² packaging sgt comel lote

ke sy yg ada sindrom?
ok FINE T_T


jom nak kite berkenalan dgn blusher kesukaan sy yg paling comel.

tgk packaging die terus jatuh cinta.

makanya terus membeli tanpa berfikir then terus

melompat² kegirangan mcm budak kecik dapat aiskrim

perangai mmg budget comel.

uhukuhuk.

memula saya dapat free dr seorang kakak nie.

sebabnya saya beli foundation supra dari die.

borong sekali banyak ok.

bukan utk sy seorang ye.

tp belikan utk kawan² yg nak join sekali.


pastu kakak nie pon bg free gift.

dapat terus sy rasa wah happy giler

dari situ saya tahu wujudnya

nama ETUDE HOUSE.

haha..


jom jom berkenalan dgn gerangan si cute ini?


lihatlah pandangan dari depan.
cantik bukan packaging die? T__T
mahunya saya tak mcm org sawan suke?


color die pink.^_^
then bile pakai di pp terus mcm comel² sebabnya nampak cam merah semulajadi je kat cheeks tu ;p
wahh budget²..
see...di situ ada mirror kecik.
so jimat masa bukan? agak² nak touch-up..semua da ada..
then jimat space dlm handbag ^_^
uhukuhk..

siap sediakan berus.3in1..package segera.
dah la kau nie comel plus complete set.
ada brush & mirror.
nak simpan dlm poket jeans pon bole kalau agak² malas nak bawa handbag.




selepas kejadian sejarah itu.
sy pon mula la google di mana ada ETUDE HOUSE.
& adik incik apeq bitau ada di
ALAMANDA.
ok FINE.
bergegas.
takut terlepas peluang
then terus jd giler bile sampai
tak padan dgn sakit baru kuar hospital.
hidung masih bleeding
selepas ope
nampak je kiosk etude yg super duper comel.
lupe diri.
keh keh keh.
mmg annoying T__T





akan tetapi.
blusher mcm di atas tu dah takde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sedihhhhhhhhhhhhhhhhhh
die kata tu lama punye.
sekarang ada yg baru.
ok T___T
fine.!
saya baru nak tgk color lain T_T

sekaliiiiiiiiiiiiiiiii die suggest yg lain.
hadoi
lagi super duper mmg nak pengsan sepuloh kali lah
packaging comel giler kot!
terus berdesup testing²
jatuh cinta lg.
p kaunter.
bayar.
T____T

tanpa memikir panjang.


see? he he he..mcm ekslusive yg tahap comel kan.



die ada 4tone color ^_^
sweetkan color² die?
mmg menyampah betul!

stapi bile pakai di muka color die comel je.tak pekat pon.
just natural.
And i like it! ♥




tiap² hari gilir² pakai blusher berdua ini.

^_^


7 comments:

Anonymous said...

cantek2!bape rm ni dear?

Amoi Heaxa said...

yg free tu i tak tau :) tp yg i beli tu rm 40++ maybe :) tak hengat..da..hehehe tp mmg tak smpai rm 50 la :)

Farahin Ahmad said...

eehh..pesal cumeyl sgt nih...x leh g lah gini..mau rabak poket..hehehhehe

yaya | mohd said...

haah2!!sis yaya pon dulu gune yyg tu..tpi da tade T__T .cedih..ehee.thnx sharing kak :)

hadjar.bam said...

etude house ne memang comel kn sis? suka sangat2! tapi kena tunggu time sales laa. hihi

Elyzatul Nastaysah said...

cntiknye.nk g beli gak la=)

zOeY zAu YaH said...

etude house mmg comel.mcm akak gak comel jekk..hihi