Followers

Thursday, August 11, 2011

ANONYMOUS


Assalamualaikum w.b.t




kepada anonymous.saya tidak kenal siapa kamu?
kalau kamu rasa kamu kenal saya dari dulu.
sila sertakan nama kamu.siapa kamu?
setakat kamu sertakan email.saya tidak kenal siapa kamu.



saya tidak memaksa kamu utk membaca segala entry buang masa sy.
makanya kamu boleh ignore sahaja tanpa perlu mencari then click link belog saya.
pilihan atas kamu!


kalau saya nak buat puisi mcm mana bagai pon.
apa masalah kamu?
kalau ia datang /bukan dr hati pon?
menyusahkan kamu ke?

kalau kamu rasa kamu da sgt kenal sy
dari dulu
saya bukanlah mcm dalam puisi?
siapa kamu utk menjudge sy?
saya sendiri tak pernah cakap saya baik.
then saya pon tak pernah minta org ckp saya baik
SEBAB
saya hanyalah MANUSIA/ HAMBA ALLAH yg alpa,lalai,selalu lupa
dan hanyalah manusia biasa.

selalu membuat silap,dari segi perkataan ataupon perbuatan.
kalau saya ada membuat salah pada kamu dulu kala.

saya mohon maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki.


terima kasih atas comment yg kamu beri.

Semoga Allah s.w.t merahmati kamu wahai ANONYMOUS~




3 comments:

0nenanina Vanilla said...

makcik anon menyerang ye.. biasela tu nak attack tapi takot...tembak sorok-sorok jerr

Sizzling Suzai said...

haiyoo..saba yerr..alhamdulillah sy xpnh dpt coment y panaskn hati lagi lah..takat2 suam tu ade lah..haha besela tu kn ^^

neway u r most welcome to check mine dear ^^

http://sizzlingsuzai.blogspot.com/

Cik Suheela said...

akk, knp dgn ANON tu? mgkin dia jeles sbb akk cun, sabar ye kak..wat tak layan je.. :)