Followers

Tuesday, May 7, 2013

Peraduan I Love You Bersama Cosmoderm

Assalamualaikum w.b.t


Tengok tajuk? Kemain romantis habis bukan? Haaaaa untuk yang dah berkahwin dah layak sangat untuk menyertai peraduan I Love You bersama Cosmoderm nie.

Seperti sedia maklum dari amoi anak dara sehinggalah dah berkahwin dan menjadi mak buyong nie , amoi adalah pengguna setia Manjakani Hygiene Wash dari Cosmoderm.  Honestly tiada yang dapat menandingi Manjakani Hygiene Wash Cosmoderm nie dan dari situ amoi teruskan penggunaan dan setia dengan product ini.

Dengan penggunaan yang kerap pun ia tidak akan mengeringkan kawasan V area kita sebagai wanita malahan ia menyamankan, memberi kedinginan , tiada lagi kegatalan dari pemakaian panty liner dan juga dapat mengurangkan masalah keputihan yang paling penting menyahkan bau yang tidak dingini.

Ini yang 100ml :)


Ini Yang besar 400ml :)

Dan berita baik di sini korang bole membeli Manjakani Hygiene Wash dan juga Soothing Feminine Hygiene Wash dan juga Tea Tree Oil Shower Gel direct dari amoi or kedai amoi bila dah opening nanti :) 


Disebabkan sekarang ni sedang berlansung fenomena satu peraduan yang diberi nama I LOVE YOU SAYANG, bermula dari 1 Mei 2013 sehingga 30 Jun 2013. So korang kenalah cepat cepat grab this oppurtunity dengan cara yang mudah dan kos yang murah giler.

Dan juga untuk memasuki peraduan I Love You ini juga korang bole membeli Manjakani Hygene Wash dari amoi dan tunjukkan bukti resit berseta cop dari shop amoi dan selitkan di borang peraduan cosmoderm :)




Oh hoiii ingin berbulan madu di tempat romantis????
Apa tunggu lagi, Luangkan sedikit masa anda bersama yang tersayang untuk pergi berbulan madu di tempat tempat romantis sekali sekala . Macam mana nak dapatkan penginapan berbulan madu ini secara percuma??


Macam mana nak sertai peraduan nie?
Oh senang sahaja , ikut cara cara seperti di bawah :


- Cara Penyertaan yang mudah.

1) Beli Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash 100ml atau 400ml.

2) Snap gambar romantis bersama pasangan (suami&isteri). 

Hanya suami isteri sahaja yeeee!!! 
3) Nyatakan nama anda dan pasangan, no. telefon, email, dan alamat.


4) Emailkan gambar dan resit pembelian ke wajahcosmoderm@gmail.com atau pos ke: 
    "Peraduan I Love You Sayang Cosmoderm"
    No. 13, Jalan Industri USJ 1/7, Taman Perindustrian USJ 1, 
    47600, Subang Jaya, Selangor.

5) Semua terma dan syarat dipersetujui dengan penyertaan. Layari  www.mycosmoderm.com untuk keterangan lanjut




Bila dah hantar semua nie, doa doa mudahan rezeki korang murah dan korang dah boleh mula berangan hadiah lumayan yang bakal korang miliki seperti : -



Hadiah Pertama: 
Tiket Penerbangan Berjaya Air pergi dan balik ke Pulau Pangkor x 2 beserta Wang Tunai RM1000.00.

Hadiah Kedua: 

Tiket Penerbangan Berjaya Air pergi dan balik ke Pulau Pinang x 2 beserta Wang Tunai RM600.00.

Hadiah Ketiga: 

Penginapan di Hotel 5 bintang 2H/1M di Kuala Lumpur beserta Wang Tunai RM300.00.
  
Hadiah saguhati: 10 x Produk Cosmoderm bernilai RM100 




Apa tunggu lagiii kan??Amoi nak try la mana tahu rezeki baby jadilah baby moon heheheh ^_^

4 comments:

dya said...

baca blog amoi banyak lah..dya dh mencube comsoderm..start preggy skin dya nampak kusam.jerawat mulai timbul..tpi di batu pahat hanya jual pencuci dengn minyak tea tree jek..yang lain ilekk..kat mane bole dpatkn pelembab n toner iyer amoi??

boni kacak said...

wah.. sangat menarik ni..

tenku butang said...

bole lea join nti.. hee

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/