Followers

Wednesday, January 30, 2013

Majlis Bertandang 12 january 2013

Assalamualaikum w.b.t

huuuuuu lamanya meninggalkan blog sendiri, Makin banyak tanggungjawab makin kurang nak update apa apa kat blog.

 Walaupun dah agak lama majlis bertandang berlalu tapi mencuba untuk update.

Alhamdulilah selesai sudah majlis sebelah suami amoi walaupun hampir 2bulan berlalu majlis sebelah amoi dan terlewat sedikit aura pengantin pun dah agak kusam sikit. heheh tapi i am so exciting sebab kali ini rezeki baby kami untuk bersanding bersama sama dengan ibu & ayah dia. ouhhhhhhhhh baby memang nak juga ye interframeeee hehehe ^_^ . Alhamdulilahhhh rezeki baby .

Semua sahabat handai suami sedara mara suami & sahabat handai amoi yang sudi datang memeriahkan majlis. Terima kasih tak terhingga ucapan dari amoi dan suami dan keluarga. Kehadiran & doa anda amatlah kami hargai ^_^ . It was really happiest moment .

Kesayangan yang menunggu sampai petang dan ikut for photoshoot owh sangatlahhh touching ! :) PENTING untuk gambar gambar di hari tua nak selak selak balik bersama dengan anak dan cucu macam mana ghupenye mak nenek dorang masa memuda. hehehhe ^_^


Okay jom enjoy these pictures. ^_^ semua nie candid dulu yang betul2 amoi tunggu dari photographer ^_^






Super nyummy comel candy booth dari Minaz Boutique :)

Tq kakak pija & abg gg ^_^

Love u guysss ~

mereka menyediakan perkhidmatan untuk majlis perkahwinan dan juga Birthday. So yang berminat nak mencuba perkhidmatan mereka boleh direct email minazboutique ye ^_^



Alhamdulialh ramai tetamu memuji catering on that day sangat dna super sedap.
Masta catering.

orang penting saya yang memastikan saya tak pengsan then maintain cun. heheheh tq Intan syg! u know i love u so much!!!!!

Our photographer kata kami pengantin yang friendly dr majlis amoi ke majlis belah suami memang tak reti duduk diam. heheheheh






















Amoi With babies ^_____________^



Last for not least kesengalan dr pengantin ^_^


Tq guys for coming. TQ TQ TQ TQ ^_^

yang medoakan dr awal perkahwinan kami supaya cepat dapat baby alhamdulilah Allah maha mendengar dan kerana doa kalian dan izin Allah amoi & baby sihat now ^_^

Next entry amoi share pasal our little baby okay ^_^

Daaa~

6 comments:

ct cheery said...

comey lah..hehe

Hanida Moss said...

comelnya amoi.. comell sgt ;)

HaFizaH aYu said...

alahai sweetnye kak amoi ngan hubby..moga bhgia smpai syurga

Why Farouk said...

Cantek r theme wedding. Kamu pun cantik sgt. Btw, tahniah ye syg. Barakallah.

Hassanah R.A.S.A. said...

eh mcm leuniey la sis ni!

Anonymous said...

Salam amoi, bleh x bg no tel masta katering?? I google xdpt pn.. Boleh email kn x ke dielanaem@yahoo.com