Followers

Thursday, October 25, 2012

Betul-Betul countings days.

Assalamualaikum w.b.t
lamanya rasanya tak jengah blog yang memang tak berapa nan ado nie.betul-betul terkejar kejarr busy mengalahkan pm.
neway uols.amoi terlalu busy dgn wedding matters .so banyak sgt benda yg tak sempat amoi nak update.
amoi sedang menghitung hari sangat-sangat.rasanya start amoi countings dari 5bulan ritu.terlalu cepat masa tahu2 je now 14days to go.....how time flies.....
doakan semua berjalan seperti yg dirancang ye.dan pada yang xsempat amoi pos kad or xdpt kad.mana yg amoi jemput di fb tu.datang je ok.datang je memeriahkan majlis amoi di kluang johor ok .
doakannnnn saya ^_^
BYE BYE "CIK" WELCOME "PUAN"
hiks ♡




13 comments:

ct cheery said...

selamat pengantin baru amoi..congrat!

Cik Rad said...

wow! macam cun je tudung nikah tu.. hihi~ all da best amoi.. semoga semuanya selamat.. kad xdpt.. huhu..

Anonymous said...

Msti amoi cntik sgt nnt... semoga semuanyer berjln lncar... ♡

Anonymous said...

Mesti amoii cntik sgt tyme kwin t... x saba nk tgk gmba wedding amoi.. make sure buat entry kawin t taw.. ♡

Anonymous said...

Mesti amoii cntik sgt tyme kwin t... x saba nk tgk gmba wedding amoi.. make sure buat entry kawin t taw.. ♡

Cik Eka said...

mesti cantik kak amoi nanti....

tahniah kak

Khalilah MNor said...

Tahniah tau bakal puan ;) Sy pun tak sabar nk tengok sis amoi dgn pasangan. Congratulation! Semoga segalaya dipermudahkan. Amin... :)

boni kacak said...

tahniah tau awak..semoga berbahgia hinggalah ke akhir hayat.. amin... dan selamat hari raya aidiladha juga :)

BLADE H said...

salam...

tahniah......

sorg lg blogger kawin..

cik kumbang said...

congrat kak amoi yg cantik :)

SITI said...

TAHNIAH AKAK

amirawani said...

santek nyer......semoga semua nya selamat..;)

Anonymous said...

macamana ye order set adha?