Followers

Tuesday, June 12, 2012

KAWEN-KAWEN SUE

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulilah one of my bestie sudah selamat menjadi isteri org.GEMBIRA SAYU SEDIH semua ada :) dan yang paling puas hati sebelum dia bergelar PUAN die menghabiskan sisa2 zaman anak dara bersama saya.haha caption takley blah :D

TAHNIAH SUE & YIE.semoga kekal hingga ke jannah dan mendapat zuriat yang soleh dan solehah :)

Alhamdulilah semua selamat seperti yang dirancang. DUP DAP kawan saya dah lepas.next my turn will come..........dup dap dup dap.

jom entry bergambar sepanjang majlis.

otw ke masjid utk majlis nikah.
saya yang jantung bagai nak roboh.
apakah?

:)


sue cantik sangat2!!!! (:

para pengantin laki.
actually fyi, dalam amsjid nie kebetulan ada 4orang pengantin yang bakal diakad nikahkan serentak.seronok juga tgk ramai plus penuh giler masjid.photographer bersepah.rasa mcm retisss kawen oke.
meriah bila di kampung buat nikah beramai cenggini.
tapi lagi nebes kot dahla ramai penontonnn.

sue berdebar . . .

Alhamdulilah akhirnya sah menjadi suami isteri
:)
Tahniah koranggg

sweet ;')

nie belah malamnya majlis berinai.ada persalinan beberapa helai baju :)
pakaian MINANG.eeeeee comel! :)

English style :)

Songket :) songket memang cantik kan :)
pelamin sue cantik sangat :)

















bersama MUA :)


Madiha - our shade junior <3
die dah bijak banyak akal dah.

alamak muka auntie separuh
^_~

kegeraman yang tak bisa dibendung lagi
hehe

with auntie amy
:)

SHADE
Alhamdulilah mohon persahabatan kami bertahan
hingga Akhir Hayat~
;')
memang touching tgk gambar nie. Hanya kami berempat yang tahu suka duka :)

cilok dari photographer yang cool & best!
Bakal jadi photographer majlis saya juga nanti.
korang berminat bolehlah search fb & blog beliau
FB &Blog

Die sempoi cool dan hasil TERBAIK!
even sorang2 je bekerja.
GOOD LUCK BRO :)

tata.


5 comments:

asbesstos said...

haha thanks amoi :)

Ooo.. gambar photog baju merah yang block kuden ade sekeping.. official photog langsung xde. hahaha. xdela gurau :))

naim iman said...

grand ni wedding ni. mkn kenduri best.

Anonymous said...

salam...sis..cntek la 2dung biru y sis pkai 2...beli kt na?? nk beli...

Anonymous said...

salam...sis..cntek sgt2 2dung biru 2...bli kt na? nk bli jgak =)

Cik Siti Hajar said...

cantiknye pelamin die!