Followers

Saturday, May 7, 2011

SELAMAT HARI IBU ♥

Assalamualaikum semua ♥

hye!! first of all nak wishh selamat hari ibu kepada ibu² di seluruhhh dunia nie! :) tanpa ibu siapalah kita kan.so pengorbanan ibu itu amattt besar & takde calang gantinya...& kepada kaum wnaita,,nnt kite semua pon akan bergelar ibu satu hari nnt kan...so kite akan dpt rasa mcm mn ibu kite rasa perit payah membesarkan kite! so u must respect her if u want ur daughter/ur son respect u as well ♥

Saya? bile dtgnya hari² cemni..niela yg sy paling payah bebenor..sy nie touching sebenarnya T_____T
saya tak kuat.saya tak setabah yg org sangka.TAPI...sy perlu kuat.saya perlu TABAH.sy kene REDHA.Allah lebih sayangkan die.ada Hikmah kenapa Allah ambil die dr sy awal² diwaktu sy masih mentah..tak tau apa²..masih merengek perlukan belaian,pujukan,kasih sayang...Astagfiruallahazim..Allah maha besar..die maha mengetahui kan..Al-FATIHAH....♥

Takmola cite lebey² nanti banjir plak kat sini....SELAMAT HARI IBU UTK SEMUA! ♥ korang sampaikan salam sy kat ibu² korang ye ♥ hargai ibu korang saat hayatnya masih ada ok!! ♥

aminnnn~ Semoga roh mama & ayah ditempatkan bersama org² yg beriman..Al-Fatihah ♥

5 comments:

sumaiyah mokhtar said...

untung arwah ibu sis, tenang disana :) sbb ank die tabah utk kuat :) i love it,

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Al-Fatihah sis... tabah k ;)

RevVING NOTES said...

Al-fatihah..

Kalaulah sy boleh brd di tempat kamu.

Rasa kehilangan kedua ibu bapa lain dgn ketiadaan ibu, dan juga lain dgn ketiadaan bapa.

Sy juga anak yatim, dan tinggal bersama ibu tunggal.

Sama2 tabhakan hati, sama2 jaga diri, jaga peribadi..

kiera said...

akak...
nk tgk cara pkai tdung pashmina..plez

Amoi Heaxa said...

sumaiyah : awk buat sis touching...;') alhamdulilah...kite kene kuat dik..wlupon sbnrnya tak ..thanks sumaiyah :)

cinta : thanks iera :) alfatihah :)

revving : thanksss :) sama2 kite ye :)

kiera : akk tak download kat blog..adik tgk kat fb akk ye :) nie link die http://www.facebook.com/video/?id=1675817631