Followers

Wednesday, July 3, 2013

HEAXABELL & ZORASCARF BOUTIQUE OPENING 22JUNE2013

Assalamualaikum wbt,

Lama dah opening almost 2weeks ago, tapi baru berkesempatan buka blog sendiri dan ambil sedikit masa untuk update.

Alhamdulilah segalanya berjalan lancar seperti yang dirancang, dari majli sbacaan tahlil dan doa ksyukuran pada hari Jumaat 21 June selepas maghrib , kami menjemput ustaz dan orang surau terdekat dan adik adik dari rumah anak yatim bangi dan sedara mara dan sahabat handai rapat. Alhamdulilah lega hati bila semua dah selesai.

Dan keesokanya Majlis opening di boutique kami bermula jam 11am sehingga 6pm berjalan seperti yang dirancang, para tetamu yang datang dari jauh pun ada seriously speechless,terharu dan terima kasih banyak banyak kami ucapkan atas sokongan support korang pada kami yang baru menapak dalam industri Butik nie. Doa kalian semua dan support kalian semua amatlah kami hargai.

Pada yang tak dapatr datang kerana kengkangan masa, bertindih dengan majlis kahwin tapi masih call, message mengucapkan tahniah. Terima Kasih Banyak kami ucapkan ^_^ . Doa Kalian itu yang penting buat kami.

Amoi nak share gambar semasa majlis :)
































































































ALHAMDULILAH ^_______________^


Pada yang tak dapat datang masa kami buat opening, Jemput datang bebila free ye :)

Kami beroperasi dari Selasa-Ahad jam 10am-630pm . Datang beramai ramai semua :)


Alamat kedai kami :

Zorascarf & Heaxabell
No 11-1 Jalan Putra 2, Taman Putra Kajang 43000 Kajang Selangor.



5 comments:

Anonymous said...

ruginye tak dtg mase opening tu kan..huhu
insya Allah if ade mase ita datang kedai sis amoi ye :)
take care sis n baby dalam perut yang comel tu..hii

from : Rashitah (ita)

dya said...

klu dya dok area kl..insyallah smpai ke butik amoi tue..tahniah..semoga biz berjln dgn baik..
isnyallah satu hari dya smpai ke sana jua iyer..
suke tgk amoi..hihihih :)

Nadya Bubble said...

Ruginya tak pergi hari tu :(
Anyway, congrats sis !

Anonymous said...

sis, mna nk dpat shawl hijau mcm tu, mcm ade glitter2 tu..tq��

Anonymous said...

cantiknye tudung wrne hijau tuuuu..0_o kt mne nk dpt ek?...