Followers

Thursday, June 20, 2013

MAJLIS KESYUKURAN & PERASMIAN KECIL BUTIK ZORASCARF & HEAXABELL BY AMOIHEAXA

Assalamualaikum wbt,

Dengan lafaz bismillahirahmanirohim, dengan rasa rendah dirinya amoi nak menjemput korang semua datang ke majlis kesyukuran dan perasmian kecil kecilan butik amoi dan zorascarf :) Pada hari sabtu ini 22 June 2013 dari jam 11am - 6pm :)

Alhamdulillah , syukur ke hadrat ilahi impian amoi nak mempunyai Butik muslimah sendiri tercapai walaupun sebenarnya hanyalah kecilan dan amoi partner dengan zorascarf :) tapi itu dah cukup bersyukur :) Tak pernah sangka akan sampai ke tahap ini, berhenti kerja menjadi housewife, bakal menjadi mommy dan bekerja sendiri dan di butik sendiri. Ini dah lebih dari apa yang amoi impikan. Syukur alhamdulilah ;')
jatuh bangun , suka duka sepanjang berniaga dari kecilan dari fb sahaja dari yang tak mengenali dan dari dulu hingga sekarang yang masih setia menjadi regular customer amoi, kenangan dan saat saat dan sokongan korang takkan amoi lupakan.Semoga Allah swt merahmati hidup kamu semua :) Dan doakan kejayaan Amoi di masa akan datang :)

Untuk berkongsi kegembiraan ini amoi menjemput semua kawan2 fb/twiter instgram/ follower blog amoi. eh ada ke? hehehe yang mengenali diri ini jemput datang beramai ramai ada sedikit jamuan kecil disediakan dan kita ada buat sedikit lucky draw dan doorgift pada 50 tetamu terawal dan dengan pembelian barangan amoi mahupun cosmdoerm akan layak menyertai lucky draw :)

jemput datang beramai ramai ye :)


ASSALAMUALAIKUM WBT

Salam Hormat Semua,

Satu pembukaan rasmi butik kami Zorascarf&Heaxabell by Amoi Heaxa akan diadakan pada hari Sabtu (22 Jun 2013) Jam 11.00 pagi hingga 6 petang bertempat di Bandar Baru Bangi,

beralamat di NO 11-1 Tingkat 1, Jalan Putra 2 Taman Putra Kajang 43000 Selangor.

Jamuan juga disediakan, anda semua dijemput hadir ya..


Nie map amoi sediakan :)
harap dapat membantu untuk korang sampai ke kedai amoi :)


Alhamdulilah akhirnya menjadi reality ;) syukur ya allah 

yeay!!! lucky draw juga disediakan okay! untuk memenangi product comoderm dengan pembelian brgn dr kedai amoi dan cosmoderm :)
                                                                                                               

KORANG DIJEMPUT HADIR YE!!!!! :) KITA JUMPE DI BUTIK AMOI NANTI OKAYYYYY :)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

6 comments:

Cik Rad said...

tahniah amoi.. rad doakan semoga bisnes amoi semakin maju dan sentiasa dirahmati Allah.. InshaAllah..

Anonymous said...

kite nak datang ngn hubby kite leh tak sis amoi? hehe
tahniah sis amoi yg comel nie :)

from :rashitah a.k.a ita :)

Amoi Heaxa said...

silakan datang itaaaa :) bawa husben kawan2 ke sedara mara okay :)

rad: tq raddddd :) ameeeen :) insyallah

Pinkbubblegumprincess said...

cantiknya...u inspired me,, best nya jd fulltime housewife and ada butik sendiri..hopefully bisnes baik..amiin ;)

::. suzanna sabri .:: said...

Congratz kak Amoi.. Cantik purple color ;)

Jannah Jane said...

waahhhhh...ase nak pergi jugak laaaa....!!!