Followers

Thursday, September 8, 2011

belog sy ada sawang.fuhh fuhh

Assalamualaikum w.b.t :)


sebelum tu first of all..i ammmmmmmmmmmmmmm sooooooooooooooooooooooooo sorrry sbb mcm dah lupa diri kerana cuti kan T__T


lamanya tak update belog.seyesly tak tau nak mulakan mcm mn.

apa yg nak ditulis.ayat apa yang nak dikarang.

apakah?mengapakah?



sebelum tu nak wish kat korang²


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Maaf ZAhir ( Batin takde kot kan kan )
haha


mcm mn raya korang ey?
sgt meriahhhhhhh sy tgk pic kawan² di fb di twitter di belog..


sukenyeeeeeeeeee...
moment² time raya mmg sgt manis bukan?
time tu la kite rs nak spent time sepenuhnya dgn parents tanpa gangguan.
satu sikap saya kalau raya.
saya lebih suka beraya dgn family.
pergi kerumah sedara mara dgn family.
dr berkumpul dgn rakan².

opss..jgn salah sangka.
bukan sombong!
tapi saya rasa ms itu sgt EMAS.
sy sgt² appreciate every single moment with them ( my parents)
dunno why.

sy rs sgt rugiii sgt bile melangkah keluar rumah meningalkan setiap moment bersamaa mereka,cerita,ketawa,gurau².

tp kalau kawan² nak dtg beraya rumah.pintu rumah sentiasa terbuka ^________^

tp niela akibat bile kite dah ada komitmen.melangkah dewasa.

raya mcm tak raya kan?

tahla.mungkin sy je yg rasa mcm tuh.

cuti rs mcm cepat sgt berlalu.

masa terlalu mencemburui sy tau T__T

sebab tuh la sy lebih suke menghabiskan ms sy serta cuti² sy bersama family..

sebab once sy dah balik kl
start kerja.
sy sgt busy.
( budget kalah PM )

tidaklah.haha
tp sy keje shift.
sabtu keje.
ahad tula sy nak settlekan business sy.

masa mmg takde.
family lain pon ada komitmen masing².
time raya la kitaorg boleh berkumpul.berkongsi cerita.
gelak tawa sama².

sgt best korang.!
sebab mereka adalah segalanya bg saya!

begitu juga korang kan kan?

saya takde pic sgt nak upload.sbb malulah.
sy MERAH MAK NGAH!! over ko mariahhH!

sini sy tepek sikit pic bersama family ♥ kawan sekolah sy dr tadika smpaila sekrang kami berkawan 21years ok our relationship.Alhamdulilah ♥

nenek & motak raudah ♥

my kezen ♥

balik tgk hantu bonceng ♥ karaoke

with my kezen ♥

my auntie ♥

my kezen jaja..haha.ehem2

love them ♥

 love her ♥

love them ♥


21years our relationship ( paling kiri..fadhillah ♥)
yg lg 2orang tu aina & anis...7years relationship..♥

newayyy di hari raya nie.
sesiapa yg pergi beraya elok2 drive k.
mcm2 kemalangan berlaku.
takot kan?
lagi2 di hari raya.
sedih korang.

selamat berhari raya,makan2,open house ^__^

berat badan dah naik
T___T

bg tips mcm mn nak control & kurus balik T__T

bye~♥



6 comments:

aiko kato said...

selamat hari raya pretty~merah itu la meletups...;)

Elyzatul Nastaysah said...

kak amoi..siyes cantek tau akk pakai bj krg wne merah.slmt hari gaye=)

IEQAH said...

selamat hari raya..
sume pic u sweet suweet taw :)

Mr.B[e]ave[R] said...

selamat hari raye...meh2,mau tolong bersihkan sawang2 tu....gotong royong jum

hazanis said...

pretty.....:)

akubukanpuitis said...

tokmak... :')