Followers

Thursday, March 3, 2011

FIRST TIME

Salam semua..first of all, alhamdulilah finally sy dpt juga develop my own blogshop for my regular customer,new customer and all customer..:) actually saya tak expert dgn blog..but this is my first trial to develop my own blogshop :) kalau ada kekurangan harap dimaafkan ye :) thanks too my ex collegue aka kakak shima and myluvly sister coco mirae that helped me a lots to develop this template and so on..:) insyallah..akan saya upgrade lg kekurangan yg ada..:)
Happy shopping at MY OWN BLOG " MINI HEAXABELL "

HAPPY SHOPPING ALL GIRLS...FEEL FREE TO VISIT MY BLOG ^^v


5 comments:

Einaz Shah Rizal Thomas said...

drop to say hi ;)

Atiqah Alluru said...

yeay!amoi da ade belog!
;D

Nasuha Salleh said...

header sgt cantik !!!
follow blogshop ni ;)

Amoiheaxa said...

einaz <3 hi dear!! thanks for drop by ! :)

atiqah <3 ala shayang..takde apa2 pon lg..;'( sik takde masa je..huhu

nasuha <3 cntik ke awk? mcm ad atak kne je..heheh...in progress to upgrade nie..heheh~thanks neway <3

Cherrie Pie Sweety said...

sygg.. goodluck.. kita support awak :)